Странен проблем с Е34
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем с Е34
Имам следния проблем.Колата не бях я карал около 4 месеца тъй като бях в чужбина.След като я запалих ми светна таблото за маслото. Две от лампите ми светят постоянно дори и на загасена и заключена кола.От тези седемте дето са за маслото светят постоянно последните две. Като запаля колата и ми светва oil service и часовничето.Маслото е на около 4000 км.Колата е след сменена глава.Започна да ми прави от преди няколко дена друг проблем.Като позагрее малко и е на нормални ниски обороти светва датчика за маслото.Когато подам газ спира да свети.Някой може ли да каже какво може да е и трябва ли да се притеснявам.Забравих да спомена че колата работи добре.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: Странен проблем с Е34
първия проблем с oilservice, inspection ти е проблем в таблото на колата, а това, че ти свети лампата за маслото на тихи обороти - трябва да те притесни ... симптоми за проблем в лагерите на мотора....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Индикатора с чертичките и часовника са за подсещане.Компютъра брои студени стартове външна температура и колко време е работил мотора така че това може да ти светне и на 5000 км. А за другото помисли си какво масло си налял последно .Синтетиката може и да присветва по някой път на ниски обороти на загрял двигател .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Смени маслото и занули инспекшъна и ойл сървиса. То нищо, че е на четири хиляди, все пак не е карана доста време. Може и масления филтър да е позапекъл и затова на ниските да просветва.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
При всички положения смяна на масло !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Смяна на масло + 2 Дезолита за почистване на пикаещите дюзи и си готов. Лампичките по таблото се оправят с поялник, нови батерии и малко търпение 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
pa6lika написа:Можеш ли да м,и обясниш как да оправа лампичките на маслото.
Подмени си батерийките в таблото и претопли всички спойки по платката. Аз имах същия проблем и го реших по този начин.
9 мнения
• Страница 1 от 1