Какво да бъде БМВ-то?
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Паве_във_BMW
- Потребител
-
Какво да бъде БМВ-то?
Колеги може ли да ми помгнете по някакъв начин отосно избора ми за кола какво БМВ да купя до 10 000 лева, защото обикалям тука автосалони из Пловдив, а аз съм от Филибето и така и не мога да се оправя. Не ми стиска да си дам парите и после да ме изпързалят нали разбирате. Първо нямам вяра на никой, а и второ до сега не случих на БМВ със сервизна книжка. Какво ще кажете по този въпрос за сервизните книжки и колите втора ръка. Задължитилно ли е една кола и особено БМВ да се купи със сервизна книжка на старо? Другото, което ме притеснява е това, че няма да мога да ида от вън да си вкарам кола и ще трябва да е купувам от тука ама като гледам по автосалоните авто джамбазите какво продават лошо ми става така, че най - вероятно ще взимам кола по обява от мобиле-бг или от Горубляне ако успея от там да намеря нещо по - свясно. Но всъщност това не е всичко другия проблем е в това, че се чудя какво да избера БМВ 316, 318, 320 все купета с 3 врати, седан с 5 врати не искам или 518, 520 от тях естествено лимузина с 4 врати, а може и комби да е с 5 врати. Като става въпрос все за бензини тъй като дизел не искам и като говоря за бензин това значи без АГУ и тем подобни, защото искам чист бензин! Като най - късно мога да изчакам до другата година лятото, но не повече от това като до тогава ще трябва да съм вече ориентиран и решен крайно какво да бъде БМВ-то. И ако тогава мога да случа на Е46 или Е39 тогава ще бъде наистина добре. Като до тогава повече от тези пари няма да мога да отделя най - много още 1000 лева да дам т.е. 11 000 лева тъй като след това знаете по - добре от мен, че задължително ще трябва да се оставят допълнително пари отгоре по колата за консумативи и всичко друго, което е необходимо по нея след покупката като нов собственик, който трябва да е обслужи в реномиран сервиз на БМВ, за да знае, че всичко с колата е наред и може спокойно да е кара без да се притеснява. А пък и гледам тука в мобиле-бг, че се продава още от сега една Е39-ка 520 бензин на 140 000 км от 1997 година за 11 000 лева. Така, че ще Ви бъда много благодарен ако може да ми помогнете по някакъв начин всеки от форума с каквито идеи има и хрумвания, който за каквото се сети, за да мога да направя правилен и добър избор от всички възможни! А пък аз после ще почерпя задължително със сигурност.
Щом искаш да караш като Германец просто си купи Баварец!!!
1 мнение
• Страница 1 от 1