Проблеми Бензин-Газ???
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблеми Бензин-Газ???
БМВ-то ми /Е34/ е с газова уредба.От както го имам /5 месеца/ ваобще не работи на бензин и незнам какъв е проблема.ПОМОГНЕТЕ защото при -17 градуса запалването си е живо мачение както за мен така и за стартера
Не знам от каде идва проблема - от помпата , от дюзите или компютъра се ебава нещо??? 

M50 или М20?Проблемите идват заради неправилната експлатация на газ.уредба.Съвременните АГУ са направени така,че винаги да палиш на бензин и при топъл мотор да превключиш на газ.Ако тези неща не се спазват си навличаш един куп ядове-Запушени дюзи,неработеща помпа и т.н.Най добре иди в сервиз ако нямаш неоходимите познания.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Проблеми Бензин-Газ???
vanko_520 написа:БМВ-то ми /Е34/ е с газова уредба.От както го имам /5 месеца/ ваобще не работи на бензин и незнам какъв е проблема.ПОМОГНЕТЕ защото при -17 градуса запалването си е живо мачение както за мен така и за стартераНе знам от каде идва проблема - от помпата , от дюзите или компютъра се ебава нещо???
до сега не си ли палил на бензин

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
до сега не си ли палил на бензин отведнъж ли спря да работи на бенз
До сега не съм палил на бензин въобще така я купих и като дам на контакт не чувам бензиновата помпа ,а трябва ли???До колкото знам когато работи на газ компютъра е изключен.При предишното ми БМВ което беше без газ при даден контакт компа и бензиновата помпа издаваха звуци.Възможно ли е компа да ми е прецакан и от там да идва проблема

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Колега виж въобще имаш ли захранване към бензиновата помпа
Доста хора я изключват за да не работи само напразно.
Кои знае??
Good luck
Колега виж въобще имаш ли захранване към бензиновата помпа
Доста хора я изключват за да не работи само напразно.
Кои знае??
Good luck
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Дали са запушени дюзите е трудно да се каже.
Тук продуктите на горенето са малко по различни и процеса като цяло е различен, няма сажди и ако има нагари те са много по различни от тези при изгарянето на бензина.
Дюзите са последнaтa грижя според мен, но може и да не съм прав , кои знае , само догадки.
Good luck
Тук продуктите на горенето са малко по различни и процеса като цяло е различен, няма сажди и ако има нагари те са много по различни от тези при изгарянето на бензина.
Дюзите са последнaтa грижя според мен, но може и да не съм прав , кои знае , само догадки.
Good luck
bat Jeko написа:Здраве да е
Good luck
това е верно но при топъл двигател като прехвърли на бензин колко и да са зле дюзите ще работи някак си

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2