проблем с табло !!!! ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Q_U_E_S_T
- Потребител
-
- Кара: BMW 530D E39
- Мечтае да кара: САМОЛЕТ
проблем с табло !!!! ПОМОЩ
Здравейте колеги ,след обстоен прочит на всичко свързано с тоци,табла,зумери и други все още нямам разрешение на моя проблем и ви моля за съдействие и помощ!
карам Е34 94'TDS от два дена съм превартял колата след като изключа фаровете и я огася таблото продължава да свети и зумера грачи!!
Зпочнах от фаза 1: взех ключа за фаровете почистих го и НИЩО купих нов ключ пак НИЩО
фаза 2:всякакви видове ключове по таблото свързани по някакъв начин с цялата тази кочина дето става са проверени и пак НИЩОО
фаза 3:разкачане и преглеждане на бушони,релета и други такива модули и компютри НИЩООО
колкото и да разкачваш каквото и да разкачваш с изключение на акомулатора и копчето с реостат(ако не се лъжа е такова) за усилване и намаляне на светлината на таблото неспира да свети
като махна копчето разбира се несвети акто го сложа свети ама не гасне както писах по горе смених и копчето ама брада
нямам идей повече ако някой може да помогне ще съм много благодарен
П.С.само по контактния ключ не съм базаркал възможно ли да е от там или.......
благодаря на отзовалите се

карам Е34 94'TDS от два дена съм превартял колата след като изключа фаровете и я огася таблото продължава да свети и зумера грачи!!

Зпочнах от фаза 1: взех ключа за фаровете почистих го и НИЩО купих нов ключ пак НИЩО

фаза 2:всякакви видове ключове по таблото свързани по някакъв начин с цялата тази кочина дето става са проверени и пак НИЩОО

фаза 3:разкачане и преглеждане на бушони,релета и други такива модули и компютри НИЩООО

колкото и да разкачваш каквото и да разкачваш с изключение на акомулатора и копчето с реостат(ако не се лъжа е такова) за усилване и намаляне на светлината на таблото неспира да свети

като махна копчето разбира се несвети акто го сложа свети ама не гасне както писах по горе смених и копчето ама брада
нямам идей повече ако някой може да помогне ще съм много благодарен

П.С.само по контактния ключ не съм базаркал възможно ли да е от там или.......
благодаря на отзовалите се

1 мнение
• Страница 1 от 1