Губи ток в купето за малко Оправено за ключ
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- tuzins
- Потребител
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Е38 M62B44 или Е46 М3
Губи ток в купето за малко Оправено за ключ
Здравейте колеги,
От два дни имам следния проблем. Така като си карам изведнъж ми огасна ЦД-то.Ръчках го но не се оправи. след малко пак се включи. Беше загубило всички настройки което означава че постоянния + е изчезнал или масата. До понеделник нямаше проблем през деня. Вечерта ходих да си взема едни ел. седалки, и пак изгасна, свалих цд-то като мислех че нещо неговата букса се ебава но не е от нея. монтирах го пак всичко ток. монтирах и ел седалките и те са си супер всиюко си работи. Вчера си отивам на работа и пак угасна ЦД-тоза малко, но този пат забелязах и че ел стъклата не работят.ЦД-то се пусна но стъклата още не работеха, след малко си проработиха. Гледах бушони отпред в кутията, бушони под седалката всичко е ок. Днес пак си идвам на работа и пак цд-то угасна, стъклата не работят, но забелязах този пат че и седалките не работят. след 2 мин всичко е ок.
Неделята скочих брутално на един легнал полицай. Може ли някоя обща маса да се е разкачила и да дава коннтакт от време на време ако да някои дали знае къде е. Ще пробвам днес ако изгасне с мултицета да разбера дали маса или + се губи.
Колата е е34 90-та М20Б20 само предни ел стъкла.
Мерси предварително.
От два дни имам следния проблем. Така като си карам изведнъж ми огасна ЦД-то.Ръчках го но не се оправи. след малко пак се включи. Беше загубило всички настройки което означава че постоянния + е изчезнал или масата. До понеделник нямаше проблем през деня. Вечерта ходих да си взема едни ел. седалки, и пак изгасна, свалих цд-то като мислех че нещо неговата букса се ебава но не е от нея. монтирах го пак всичко ток. монтирах и ел седалките и те са си супер всиюко си работи. Вчера си отивам на работа и пак угасна ЦД-тоза малко, но този пат забелязах и че ел стъклата не работят.ЦД-то се пусна но стъклата още не работеха, след малко си проработиха. Гледах бушони отпред в кутията, бушони под седалката всичко е ок. Днес пак си идвам на работа и пак цд-то угасна, стъклата не работят, но забелязах този пат че и седалките не работят. след 2 мин всичко е ок.
Неделята скочих брутално на един легнал полицай. Може ли някоя обща маса да се е разкачила и да дава коннтакт от време на време ако да някои дали знае къде е. Ще пробвам днес ако изгасне с мултицета да разбера дали маса или + се губи.
Колата е е34 90-та М20Б20 само предни ел стъкла.
Мерси предварително.
Последна промяна tuzins на 26 Мар 2012, 22:40, променена общо 2 пъти
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Губи ток в купето за малко и после се оправя
Преди акумулатора има една черна кутийка. В нея има 90 амперов бушон. Погледни него.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Колега, виж кабелите в предните врати, както и бушон 18.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- tuzins
- Потребител
-
Оправих проблема. Оказа се наистина големия бушон отпред след акумолатора беше се разхлабил малко.
Затегнах ги и сега нямам никакви проблеми вече 5 ден.
Плагодаря на отзовалите се .
Темата е за триене
Затегнах ги и сега нямам никакви проблеми вече 5 ден.
Плагодаря на отзовалите се .
Темата е за триене
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Губи ток в купето за малко Оправено за триене.
Темата е за заключване ! Като я изтрият утре пак ще има същата .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
JIKI_RACER написа:Темата е за заключване ! Като я изтрият утре пак ще има същата .

- tuzins
- Потребител
-
Имах предвид за заключване 

7 мнения
• Страница 1 от 1