Колебания за цвят...Е34
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Колебания за цвят...Е34
Това лято е запланувано влизане в камерата за боя (виновник е корозията) и честно се разкъсвам между три цвята.
Салона е светъл и безупречен,въпреки това мисля да махна иначе здравият плат от тавана и да го заменя с черна алкантара.Моля гласувайте за трите цвята,аз съм за по 33% за всеки...затова обещавам- резултата от анкетата ще е цвета
....настоящият е сребрист.
пп моля модераторите да оставят темата поне за седмица ....или да я преместят там,където и е мястото
Салона е светъл и безупречен,въпреки това мисля да махна иначе здравият плат от тавана и да го заменя с черна алкантара.Моля гласувайте за трите цвята,аз съм за по 33% за всеки...затова обещавам- резултата от анкетата ще е цвета

пп моля модераторите да оставят темата поне за седмица ....или да я преместят там,където и е мястото
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Колебания за цвят...Е34
Здравей колега,
Аз гласувах, ама за себе си
демек каквато карам, такава ми харесва най-много
Което всъщност е нормално, човек да харесва свойто си най-много
Сега сериозно:
По принцип всички фабрични цветове стоят много яко и няма грозни Е34, но колкото черни Е34 съм виждал не мога да спра да ги гледам.
Само мойта не гледам, че си виждам деругите
Разбира се, ако минеш от светъл на тъмен цвят ще имаш мноооооооого работа, но щом си сложил като вариант предполагам си подготвен психически за голямото шкурене
Поздрави и успех в задачата,
Д
Аз гласувах, ама за себе си

Което всъщност е нормално, човек да харесва свойто си най-много

Сега сериозно:
По принцип всички фабрични цветове стоят много яко и няма грозни Е34, но колкото черни Е34 съм виждал не мога да спра да ги гледам.
Само мойта не гледам, че си виждам деругите

Разбира се, ако минеш от светъл на тъмен цвят ще имаш мноооооооого работа, но щом си сложил като вариант предполагам си подготвен психически за голямото шкурене

Поздрави и успех в задачата,
Д

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
винаги ако видя тъмнолилава е34 или е30ка(комби) ще се обърна след тях и ще завидя благородно

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Не знам как седи върпоса с смяната на цвят на острова, но тук в БГ си е тагава история и базата е най-добре да ти е максимално близка до цвета в талона.
Иначе със светлия(предполагам кремав) салон, ще се върже много тъмен цвят, особенно от гамата на синьото.
Сребристо със светъл салон лично мен не ми харесва особенно, черното е по-добър вариант.
Колкото до тавана - по-добре не го прави черен, много ще се бие със светлия цвят
П.с.: Колегата над мен е загатнал за лилавото... Дайтона Вайалет + светлия салон ще е смърт, особенно ако е със светъл махагон. И остави тавана светъл
Иначе със светлия(предполагам кремав) салон, ще се върже много тъмен цвят, особенно от гамата на синьото.
Сребристо със светъл салон лично мен не ми харесва особенно, черното е по-добър вариант.
Колкото до тавана - по-добре не го прави черен, много ще се бие със светлия цвят

П.с.: Колегата над мен е загатнал за лилавото... Дайтона Вайалет + светлия салон ще е смърт, особенно ако е със светъл махагон. И остави тавана светъл

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Оригиналния си остави и не го мисли много много 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
vinio написа:Това лято е запланувано влизане в камерата за боя (виновник е корозията) и честно се разкъсвам между три цвята.
Салона е светъл и безупречен,въпреки това мисля да махна иначе здравият плат от тавана и да го заменя с черна алкантара.Моля гласувайте за трите цвята,аз съм за по 33% за всеки...затова обещавам- резултата от анкетата ще е цвета![]()
Diamond Schwarz Metallic според мен.Страхотно седи тая боя като е нова

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Остави го даймънд шварца, сложи като на моята катранен, както си се ориентирал, но този на последната С класа.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
бялата е34 е красота 

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Всички Е34ки са красиви, това с цветовете е глупост. Достатъчно е да е нова или запазена боята! Кажете ми тогава един грозен цвят на Е34 ?
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
exvitermini написа:Всички Е34ки са красиви, това с цветовете е глупост. Достатъчно е да е нова или запазена боята! Кажете ми тогава един грозен цвят на Е34 ?
Колегата е прав, Е34 няма грозни цветове. Е с годинките се попроменя боицата, ама все пак на мен всичките си ми харесват. Моята бабичка е бежова, но такава изпадна тогава.
А на автора на темата пожелавам успех в това му начинание и много безаварийни километри с новата боя

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Turbo_Ted написа:бялата е34 е красота
Бяла с тъмни стъкла и широки бъбреци е нещо уникално.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
zvetiko написа:Turbo_Ted написа:бялата е34 е красота
Бяла с тъмни стъкла и широки бъбреци е нещо уникално.Вече рядко срещан цвят,колата стои по-голяма,надута,елегантна и тежка-особено ако боята ще е нова,както в случая.
Аз съм с черен цвят и за комби мисля ,че е доста подходящ-антиката прилича на съвременна кола,особено с широки гуми и бъбреци и една приставка на задното гърне.За мен гаден цвят е тъмнозеленият.
колегата е със светъл салон,затова залагам на църна.....иначе,ще изглежда като албинос

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
zvetiko написа:Turbo_Ted написа:бялата е34 е красота
Бяла с тъмни стъкла и широки бъбреци е нещо уникално.Вече рядко срещан цвят,колата стои по-голяма,надута,елегантна и тежка-особено ако боята ще е нова,както в случая.
Аз съм с черен цвят и за комби мисля ,че е доста подходящ-антиката прилича на съвременна кола,особено с широки гуми и бъбреци и една приставка на задното гърне.За мен гаден цвят е тъмнозеленият.
Аз също съм с две ръце за бяла. Просто тъмните лайсни на броните, решетката и бъбреците стоят уникално на бял цвят. А салона винаги може да се смени за да си отива с бялото.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Манчев73 написа:zvetiko написа:Turbo_Ted написа:бялата е34 е красота
колегата е със светъл салон,затова залагам на църна.....иначе,ще изглежда като албинос
Отвън си е отвън ,отвътре си е отвътре,да не би всички със салони от черна кожа да са бели отвън.

Цвета ти е Cosmos schwarz (303) това е твоят цвят
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1df350d0cd
или
deep black http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... ?p=3172479

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1df350d0cd
или
deep black http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... ?p=3172479

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4