Колебания за цвят...Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Е34 цвят

1 .''alpina whait'';
19
33%
2.''катран'' черно;
22
38%
3. сребрист металик ;
17
29%

Общо гласове : 58

Аватар
Кара: bmx

Колебания за цвят...Е34

Мнение от vinio » 16 Мар 2012, 20:18

Това лято е запланувано влизане в камерата за боя (виновник е корозията) и честно се разкъсвам между три цвята.
Салона е светъл и безупречен,въпреки това мисля да махна иначе здравият плат от тавана и да го заменя с черна алкантара.Моля гласувайте за трите цвята,аз съм за по 33% за всеки...затова обещавам- резултата от анкетата ще е цвета :D
....настоящият е сребрист.
пп моля модераторите да оставят темата поне за седмица ....или да я преместят там,където и е мястото

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: Колебания за цвят...Е34

Мнение от ddddk » 16 Мар 2012, 20:52

Здравей колега,

Аз гласувах, ама за себе си :D демек каквато карам, такава ми харесва най-много :mhihi:
Което всъщност е нормално, човек да харесва свойто си най-много :oops:

Сега сериозно:
По принцип всички фабрични цветове стоят много яко и няма грозни Е34, но колкото черни Е34 съм виждал не мога да спра да ги гледам.

Само мойта не гледам, че си виждам деругите :mhihi:

Разбира се, ако минеш от светъл на тъмен цвят ще имаш мноооооооого работа, но щом си сложил като вариант предполагам си подготвен психически за голямото шкурене :mhihi:

Поздрави и успех в задачата,
Д
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 16 Мар 2012, 21:37

винаги ако видя тъмнолилава е34 или е30ка(комби) ще се обърна след тях и ще завидя благородно
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Мар 2012, 21:43

Не знам как седи върпоса с смяната на цвят на острова, но тук в БГ си е тагава история и базата е най-добре да ти е максимално близка до цвета в талона.

Иначе със светлия(предполагам кремав) салон, ще се върже много тъмен цвят, особенно от гамата на синьото.

Сребристо със светъл салон лично мен не ми харесва особенно, черното е по-добър вариант.

Колкото до тавана - по-добре не го прави черен, много ще се бие със светлия цвят :)

П.с.: Колегата над мен е загатнал за лилавото... Дайтона Вайалет + светлия салон ще е смърт, особенно ако е със светъл махагон. И остави тавана светъл ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 16 Мар 2012, 21:48

Оригиналния си остави и не го мисли много много :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от fox1981 » 16 Мар 2012, 21:51

vinio написа:Това лято е запланувано влизане в камерата за боя (виновник е корозията) и честно се разкъсвам между три цвята.
Салона е светъл и безупречен,въпреки това мисля да махна иначе здравият плат от тавана и да го заменя с черна алкантара.Моля гласувайте за трите цвята,аз съм за по 33% за всеки...затова обещавам- резултата от анкетата ще е цвета :D
....настоящият е сребрист.
пп моля модераторите да оставят темата поне за седмица ....или да я преместят там,където и е мястото

Diamond Schwarz Metallic според мен.Страхотно седи тая боя като е нова :winky:Но колегата по-горе е прав!!!!Голяма игра те чака

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Мар 2012, 21:56

Остави го даймънд шварца, сложи като на моята катранен, както си се ориентирал, но този на последната С класа.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 17 Мар 2012, 0:25

бялата е34 е красота :bowdown:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 17 Мар 2012, 8:41

Всички Е34ки са красиви, това с цветовете е глупост. Достатъчно е да е нова или запазена боята! Кажете ми тогава един грозен цвят на Е34 ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 17 Мар 2012, 10:09

exvitermini написа:Всички Е34ки са красиви, това с цветовете е глупост. Достатъчно е да е нова или запазена боята! Кажете ми тогава един грозен цвят на Е34 ?

Колегата е прав, Е34 няма грозни цветове. Е с годинките се попроменя боицата, ама все пак на мен всичките си ми харесват. Моята бабичка е бежова, но такава изпадна тогава.

А на автора на темата пожелавам успех в това му начинание и много безаварийни километри с новата боя :driving: :yes:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Мар 2012, 11:54

Turbo_Ted написа:бялата е34 е красота :bowdown:

Бяла с тъмни стъкла и широки бъбреци е нещо уникално. :yes: Вече рядко срещан цвят,колата стои по-голяма,надута,елегантна и тежка-особено ако боята ще е нова,както в случая. ;) Аз съм с черен цвят и за комби мисля ,че е доста подходящ-антиката прилича на съвременна кола,особено с широки гуми и бъбреци и една приставка на задното гърне.За мен гаден цвят е тъмнозеленият.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 17 Мар 2012, 13:24

zvetiko написа:

Бяла с тъмни стъкла и широки бъбреци е нещо уникално. :yes: Вече рядко срещан цвят,колата стои по-голяма,надута,елегантна и тежка-особено ако боята ще е нова,както в случая. ;) Аз съм с черен цвят и за комби мисля ,че е доста подходящ-антиката прилича на съвременна кола,особено с широки гуми и бъбреци и една приставка на задното гърне.За мен гаден цвят е тъмнозеленият.

колегата е със светъл салон,затова залагам на църна.....иначе,ще изглежда като албинос
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 17 Мар 2012, 13:32

zvetiko написа:

Аз също съм с две ръце за бяла. Просто тъмните лайсни на броните, решетката и бъбреците стоят уникално на бял цвят. А салона винаги може да се смени за да си отива с бялото.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Мар 2012, 13:40

Манчев73 написа:
zvetiko написа:

колегата е със светъл салон,затова залагам на църна.....иначе,ще изглежда като албинос

Отвън си е отвън ,отвътре си е отвътре,да не би всички със салони от черна кожа да са бели отвън. ;)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 17 Мар 2012, 23:33

Цвета ти е Cosmos schwarz (303) това е твоят цвят :yes:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1df350d0cd
или
deep black http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... ?p=3172479
Изображение

Следваща

Назад към E34