проблем радиатор
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
проблем радиатор
Колеги, вече 2ри радиатор слагам нов и тои протича! Може ли някои да ми каже каде мое да е проблема, едни майстори казват, че мотора издувал, други казват, че гарнитура на глава и тн. абе майстори разбирачи много. мерси
***ZoBi Se***
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: проблем радиатор
Oт къде протича?
ПС: Възможно е наистина да "надува".
Относно майсторите - "надува" и "гарнитура на главата" в 98% от случаите е едно и също нещо.
ПС: Възможно е наистина да "надува".
Относно майсторите - "надува" и "гарнитура на главата" в 98% от случаите е едно и също нещо.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Пробрай с друга капачка на разширителния съд. Вътре има едни клапанчета, който позволяват да се поддържа определено налягане в охладителната система. Ако капачката е аут може да надува и без проблем избива дори през новия радиатор. А иначе колата пуши ли бяло?
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
да, пуши бяло от ауспуха и единия маркуч от радиатора към двигатела като загрее колата става мноого твърд, по твърд от другия
***ZoBi Se***
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
ZoB написа:да, пуши бяло от ауспуха и единия маркуч от радиатора към двигатела като загрее колата става мноого твърд, по твърд от другия
Колега, капачката може да оправи, като се извари в оцет. Но все пак зависи в какво състояние е. Отвий я и като я разклатиш трябва да трака, ако не се чува причукване значи е запекла. А за белия пушек, виж да не ти гори от антифриза.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
ще ражда....
моята старата баба пушеше малко бяло. оказа се пукнатина в главата между 5-и и 6-и цилиндър. та, не е добре работата
моята старата баба пушеше малко бяло. оказа се пукнатина в главата между 5-и и 6-и цилиндър. та, не е добре работата
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Духнала гарнитура щом пуши бяло и маркучите са твърди. Направо отваряй, да сменяш гарнитурата, че да не купуваш глава.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
и колко пари ще ми излезне тоя ремонт да знам дали си струва, аз така карам от 3 години и не ми е прегряла един път и не ми харчи и грам масло
***ZoBi Se***
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
А губи ли охлаждаща течност? Аз също карах така година, но наливах доста антифриз накрая. По колко губи на седмица примерно?
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
хах, ами интересното е, че дори и да не работи колата то си капе от радиатора, значи около л. на ден/два 

***ZoBi Se***
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Щом ти пуши бяло имаш заминала гарнитура или сукана глава.Ремонта може да дойде от 100 до 800лв .
Дано е по малкото
Дано е по малкото

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
12 мнения
• Страница 1 от 1