Въпрос за М-тех задни пружини за е34 седан м50
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Въпрос за М-тех задни пружини за е34 седан м50
Пускам темата защото така и не можах да получа красноречив отговор а само размисли по въпроса, пък са за колега и не ми се иска само да му създавам неудобства ако не са тези които трябва
Та въпроса е следния - каква трябва да е маркировката ( мацнато с цветна боя по навивките на пружините ) на задните М-тех пружини на е34 м50б25 седан?
Предните са с оранжева маркировка, но на задните никога не съм обръщал внимание но все си мисля че и те трябва да са с оранжева
Само дето тея задни които свалих от колата с М-тех окачване са със зелена маркировка
Та ако някой е свалял цял комплект М-тех пружини и помни или може да ги погледне и да каже с каква маркировка са ще съм му безкрайно благодарен.
Също ще ми е от полза и за стоковите някой да каже на седана каква е маркировката, защото при мен на комбито стоковите бяха със сива и четерите
Пък ако някой знае и зелената маркировка какво значи цена няма да има

Та въпроса е следния - каква трябва да е маркировката ( мацнато с цветна боя по навивките на пружините ) на задните М-тех пружини на е34 м50б25 седан?
Предните са с оранжева маркировка, но на задните никога не съм обръщал внимание но все си мисля че и те трябва да са с оранжева

Само дето тея задни които свалих от колата с М-тех окачване са със зелена маркировка

Та ако някой е свалял цял комплект М-тех пружини и помни или може да ги погледне и да каже с каква маркировка са ще съм му безкрайно благодарен.

Също ще ми е от полза и за стоковите някой да каже на седана каква е маркировката, защото при мен на комбито стоковите бяха със сива и четерите

Пък ако някой знае и зелената маркировка какво значи цена няма да има

- mim4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 E34
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: Въпрос за М-тех задни пружини за е34 седан м50
колега не знам какви са цветовете,но ако ще ти помогне,мисля че колкото тъмни са цветовете на точки толкова по твърди са пружините
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Колега мерси за коментара
Вече си мислех че никой няма да пише
Иначе да, спрямо наситеността на цвета на маркера се съди за твърдостта и височината
Иначе вече съм наясно че стоковите не са със зелен маркер, демек тези моите са някакви "по-специални" въпроса е колко по-специални
Та ако някой знае зеления маркер какво показва от таблицата с оригиналните ще съм му мноооого благодарен

Иначе да, спрямо наситеността на цвета на маркера се съди за твърдостта и височината

Иначе вече съм наясно че стоковите не са със зелен маркер, демек тези моите са някакви "по-специални" въпроса е колко по-специални

Та ако някой знае зеления маркер какво показва от таблицата с оригиналните ще съм му мноооого благодарен

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
моите са със синьо и мисля, че са сток.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-