Колеги помощ (играят оборотите от 400 1500)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34

Колеги помощ (играят оборотите от 400 1500)

Мнение от metalium » 31 Окт 2011, 22:39

Та колеги имам следния проблем... На скоро си турих обикновено газово на колата и си я карам така и съм си много доволен... Но ми прави номера когато я обърна на бензин... Започват да ми играят оборотите от 400 1500 и пак на долу и гасне е в повечето случаи и като тръгна да я карам на бензин в ниските обороти прекъсва и не върви и във високите загуби душа да върви като преди... си мислех че просто има натрупани грешки и заради това го прави тия номера и накрая я закарах на диагностика да ми занулят грешките... И се оказа че има само няколко там за неправелно запалване ли или не знам си какво там и ми обясниха че се получават когато и без да искаш угасиш колата "което го прави приятелката ми доста често" И ми каза че всичко е наред и се чудех от какво е и започнах да ровя и накрая се оказа че е от смотаната плочка за газта..... като я махна и тръгна да карам колата си върви перфектно на бензин но като я туря и започват проблемите.... Ако може някои да ми даде съвет как да го премахна тоя проблем ще съм много благодарен :)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Re: Колеги помощ

Мнение от Ненко Вранков » 31 Окт 2011, 23:04

Дай снимка на тази плочка.. вън, вътре... разглобена...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Re: Колеги помощ

Мнение от bat_gosho » 31 Окт 2011, 23:14

Най-вероятно ти бърка гориво-въздушната смес,ако не е сложена кадърно

Назад към E34