Дебитомер
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- oligofrenut
- Потребител
-
Дебитомер
Здравейте, нов съм но имам много въпроси за моята стара госпожа (Е34 1989година 129 коня), които искам да разреша и много ще се радвам ако подадете едно рамо.
Студент съм и си направих колицата на Метан (знам, че ще ме упрекнете, но ...)
1.Откакто съм я взел преди 8 години, тя е много бавна на старта, при изтегляне на изпреварване на сфетофари (преди беше на бензин) и не мога да разбера защо е така, сега и на метан и на бензин е бавна докато набере ?
2. Имам проблем с оборотите на бензин и си мисля 4е е от дебитомера, който видях че е леко одраскан и
тук ми е въпросът
От къде и за колко парички мога да намеря такова НЕЩУ
или поне да ме упътите къде по форума да търся ?
3. Амортисцъорите(предните) ми са разбити какви да си взема или да ги напълня при някой майстор?
4. Тампоните също? всички ли да ги сменям или само на страна която са си отишли?
5.Ако може да ми кажете и някакви ориентировъчни цени ще съм Ви много благодарен
Благодаря!!!
1.Откакто съм я взел преди 8 години, тя е много бавна на старта, при изтегляне на изпреварване на сфетофари (преди беше на бензин) и не мога да разбера защо е така, сега и на метан и на бензин е бавна докато набере ?
2. Имам проблем с оборотите на бензин и си мисля 4е е от дебитомера, който видях че е леко одраскан и
тук ми е въпросът
3. Амортисцъорите(предните) ми са разбити какви да си взема или да ги напълня при някой майстор?
4. Тампоните също? всички ли да ги сменям или само на страна която са си отишли?
5.Ако може да ми кажете и някакви ориентировъчни цени ще съм Ви много благодарен

Благодаря!!!
Re: Дебитомер
Колега пиши в раздела на Е34 

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- angel910419
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BWM 525iM50.Опел Манта C20XE-Turbo
- Мечтае да кара: Опел Манта М62Б44
- Детайли за колата: Опел Манта C20XE-Turbo........0.8атм.
Re: Дебитомер
oligofrenut написа:Здравейте, нов съм но имам много въпроси за моята стара госпожа (Е34 1989година 129 коня), които искам да разреша и много ще се радвам ако подадете едно рамо.
тук ми е въпросът
5.Ако може да ми кажете и някакви ориентировъчни цени ще съм Ви много благодарен![]()
Благодаря!!!
1-бавна ти се струва защото е много тежко купето,ти от 129 коня какво очакваш?
2-ако не ти държи обороти или ги мени послтоянно то това е стъпково моторче-около 50 лева е

3-ако имаш пари си купи нови,или втора ръка само да не са изтървали
4-хубаво е всичките,защото не се знае кога за последно са сменяни,но ако нямаш пари или са си наред няма смисъл
5-за цени незнам..
каквото търсиш го има в форума на БМВ,има подфорум продава авто части

успех колега
ТУРБО
3 мнения
• Страница 1 от 1