Голям борд Е34
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Голям борд Е34
здравейте колеги тъсих в темата на големия борд но не намерих отговор на въпроса ми....та значи играх си да намеря тези скрити функции на орда и по едно време ми изписа PPPP а преди това си работеше перфектно ....и ако може някой да каже в пловдив кой може да ми го поглене
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Голям борд Е34
На първо време може да откачиш акумулатора за 2 дена.
Вероятността да се оправи е малка, но пък нищо не губиш да пробваш
Вероятността да се оправи е малка, но пък нищо не губиш да пробваш

днес пак си играх с него и даде признаци на живот абе направо си тръгна ама пак изгасна и почвам да си мисля за студена спойка...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
sexter написа:днес пак си играх с него и даде признаци на живот абе направо си тръгна ама пак изгасна и почвам да си мисля за студена спойка...
Оригинален ли е кодинга на борда?

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
sexter написа:днес пак си играх с него и даде признаци на живот абе направо си тръгна ама пак изгасна и почвам да си мисля за студена спойка...
Отвори го и му преслушай спойките, щом тръгва и после умира значи нещо някъде не прави хубав контакт. Само внимавай да не го приспиш завинаги с поялника.
Успех с ремонта, дано да не е сериозна щетата.

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

май съм активирал тази функция .... 21 PPPP Action Reset all defect codes, date and time S/R to activate, be carefull !
Selecting this function performs the reset. Note: The "PROM" values won't be reset.
някаква идея как да я деактивирам?
Selecting this function performs the reset. Note: The "PROM" values won't be reset.
някаква идея как да я деактивирам?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Както споменаха по-горе откачи акумулатора за 2 дни и може да се оправи. Ако не се оправи ми пишеш на лично да ти пратя 1 телефон на който да ти направят нов кодинг за колата ти.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Zubcho написа:Ако не се оправи ми пишеш на лично да ти пратя 1 телефон на който да ти направят нов кодинг за колата ти.
твоя човек има ли данните за ТДС, че един колега от форума ми програмира кодинг, но не ми показва реалния разход, а постоянно 39.5л/100км, независимо как карам, пълнена е до горе и пак не се оправи.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
rottweiler написа:Zubcho написа:Ако не се оправи ми пишеш на лично да ти пратя 1 телефон на който да ти направят нов кодинг за колата ти.
твоя човек има ли данните за ТДС, че един колега от форума ми програмира кодинг, но не ми показва реалния разход, а постоянно 39.5л/100км, независимо как карам, пълнена е до горе и пак не се оправи.
Този проблем е от самия борд, а не от чипа. Аз имам подобен проблем. Под 40л гориво започва да показва глупости в оставащото гориво и оставащите километри. Смених си чипа с чип от борд от тдс и не се оправи, след това сложих направо борда от тдс и воала всичко си показваше правилно. И оставащо разстояние и всичко. Демек при ТДС си трябва борд от ТДС със все чипа. Колегата е mitaksecuritak (или нещо подобно се пишеше) и той има същия проблем на борда му. Сигурно той ти е правил кодинга?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
ами незнам преди две седмици взех колата и нямам представа кой го е правил ....но сега съм го откачил от буксата да видим дали ще има разлика
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
sexter написа:ами незнам преди две седмици взех колата и нямам представа кой го е правил ....но сега съм го откачил от буксата да видим дали ще има разлика
да не ти развалям кефа ама си мисля, че щом е показал РРРР интегралката вътре е умряла. Един съвет за след като го оправиш: Момчето, което прекодира моя ми направи 3-4 интегралки да имам резерва и с проба-грешка видях че функция 21 ебава борда само ако заключените функции са отключени. Ако са заключени си остава работещ. Дори и при смяна на акумулатора.
Zubcho написа:Този проблем е от самия борд, а не от чипа. Аз имам подобен проблем. Под 40л гориво започва да показва глупости в оставащото гориво и оставащите километри. Смених си чипа с чип от борд от тдс и не се оправи, след това сложих направо борда от тдс и воала всичко си показваше правилно. И оставащо разстояние и всичко. Демек при ТДС си трябва борд от ТДС със все чипа. Колегата е mitaksecuritak (или нещо подобно се пишеше) и той има същия проблем на борда му. Сигурно той ти е правил кодинга?
Да той ми го прави. Ясно значи се лекува само с борд от тдс.

след като няколко дни бях откачил борда от буксата днес го закачих и когато дам на контакт гонга пиука еднократно това неса ли някакви признаци на живот...
15 мнения
• Страница 1 от 1