Реле подгревни свещи–моля за помощ
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Реле подгревни свещи–моля за помощ
колеги някой може ли да ми даде снимка на това реле защото нещо не го намерих а проблема май ми е в него.
и дали като откача кабела на 1от подгревните свещи и дам на контакт трябва да има 12 волта на кабела,защото майй няма
и дали като откача кабела на 1от подгревните свещи и дам на контакт трябва да има 12 волта на кабела,защото майй няма

Re: Реле подгревни свещи–моля за помощ
при комп. намерих една много странна кутийка с надпис- ALBERT "für höchste leistung" има 1 цк ключе а на гърба на тази кутиика пише -ALBERT866 bmw 525 tds,и един сноп кабели който влизат в компа,по късно ще кача и снимки ако някой има идея какво е това и за какво служи да сподели
някой да има идея това какво е..................
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
galoper написа:колеги някой може ли да ми даде снимка на това реле защото нещо не го намерих а проблема май ми е в него.
Първо виж да не би да имаш изгорял бушон и тогава се мятай на релето.
Ако релето ти не зацепва, няма как да имаш +12В на шината. Нали то е за това, при подаване на контакт да се включи и след определено време да изключи, следователно веригата се прекъсва и плюса на шината изчезва.
Относно местоположението на релето- би трябвало да е под кутията с компа, срещуположно на тази с бушоните.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

колега това ли е въпросното реле?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
За релето вече разбра , а тази кутийка ми мяза много на PowerBox , че те правят такива шмекерии заляти вътре все едно е нещо изклщчително пък то съпротивление за 20 стотинки
. Пък и на него отгоре пише "За най-добри резултати " , ако искаш пробвай го дали ще ръгне мотора в хълбоците кат го включиш
и ако е така не му се радвай много-много че не много добър тунинг само лъже компа да пусне нафта повечко и пушек отзад колко щеш .

7 мнения
• Страница 1 от 1