Проблем с индикация на табло
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Проблем с индикация на табло
След всички ядове по несветенето на таблото най-накрая се сбодих с читаво кат мойто с чек.Донора е пак 2.5ца,но с ръчни скорости.Закачих всичко и работи перфектно,но само индикацията за автомата не ми свети и не показва на какъв режим съм.Правих чек контрол на таблото и светват и двете лампички,което ме навежда на мисълта,че си го има на заготовка.Моля кажете дали ще трябва с програма да се зададе на новото табло,че е автомат или къвто и да е начин да се направи да светне тази индикация 

ТДС - Турбо Див Селянин
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Проблем с индикация на табло
Пограмиране на кодинг, е единия вариант. Преди няколко седмици минах през целия филм само с едничката идея да съм отново на същите километри и колата ми да си показва режимите на автомата, и при теста да си ми изписва оригиналните данни за колата.
Като цяло има и варианта да преместиш само кодинга от твоето на новото табло, НО само ако задната им част е един и същи цвят
.
Тамън ще запазиш и километрите
ПС а на старото какво не му светеше?
Като цяло има и варианта да преместиш само кодинга от твоето на новото табло, НО само ако задната им част е един и същи цвят

Тамън ще запазиш и километрите
ПС а на старото какво не му светеше?

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
мойта коруба отзад е бяла,а на новото синя.Иначе на старото показваше 170 000 километра,които въпреки запазеността на колата ме съмнява,че са верни.Иначе не ми светеше цялата дясна част от средата и стрелките от време на време отказваха
Кодинга да не е едно кат чип
ТДС - Турбо Див Селянин
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:мойта коруба отзад е бяла,а на новото синя.Иначе на старото показваше 170 000 километра,които въпреки запазеността на колата ме съмнява,че са верни.Иначе не ми светеше цялата дясна част от средата и стрелките от време на време отказваха
Кодинга е баш чип, а подсветката се оправя елементарно, и далеч не трябва да се инвестира в табло за да свети

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
и заради една подсветка смени цяло табло вместо 3 крушки???
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
с 3 крушки по 3 вата таблото свети като ново - аз преди няколко седмци го направих моето. Виж, ако проблемът е в пикселите, тогава е друго 
Крушките могат да се намерят по магазините на ул. Цар Симеон , както и в Студентски град в магазина за електроника срещу 52 блок - 1.20 - 1.50 лв за 1 бр.

Крушките могат да се намерят по магазините на ул. Цар Симеон , както и в Студентски град в магазина за електроника срещу 52 блок - 1.20 - 1.50 лв за 1 бр.
Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- golov_bg
- ентусиаст
-
1.20 ти крушка за ксенона ли купуваш не струва повече от 30ст едната
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
след 18 крушки,презапояване на пистити едната половина свети 2 часа и гасне.Некой кво е правил у това табло господ знае.Не искам рингове и тем подобни глупости искам да свети и работи коретно,че старото ме изкара извън нерви.Всеки път махане на волана нерви и ужас и то за да свети 2 часа 

ТДС - Турбо Див Селянин
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:след 18 крушки,презапояване на пистити едната половина свети 2 часа и гасне.Некой кво е правил у това табло господ знае.Не искам рингове и тем подобни глупости искам да свети и работи коретно,че старото ме изкара извън нерви.Всеки път махане на волана нерви и ужас и то за да свети 2 часа
Еми можеше да помогна, а и съдейки по това как работи подсветката на тия табла няма вариант да свети 2ч и после да спира, САМО половината.
Ако проблема беше в електрониката щеше да спира цялото.
Ако проблема е в захвата на крушките може да се съглася да изгасва само половината.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
_65536_kb_sec_ написа:Таблата с чек нямат проблеми с пикселите![]()
![]()
Я пак си помисли

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
VesoPesa написа:_65536_kb_sec_ написа:Таблата с чек нямат проблеми с пикселите![]()
![]()
Я пак си помисли
Аз няма да мисля, ти помисли да ми покажеш снимка

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:Bavarishe написа:след 18 крушки,презапояване на пистити едната половина свети 2 часа и гасне.Некой кво е правил у това табло господ знае.Не искам рингове и тем подобни глупости искам да свети и работи коретно,че старото ме изкара извън нерви.Всеки път махане на волана нерви и ужас и то за да свети 2 часа
Еми можеше да помогна, а и съдейки по това как работи подсветката на тия табла няма вариант да свети 2ч и после да спира, САМО половината.
Ако проблема беше в електрониката щеше да спира цялото.
Ако проблема е в захвата на крушките може да се съглася да изгасва само половината.
ем така и не успях да разбера къв е проблема,но таблото е кат изпочупено отвътре.Ще карам така засега пък като ми мине нервата с тия табла ще търсим некой да ми оправи оригиналното или да направи това да му свети автомата.
И на двете ми табла дисплейте с пикселите светят и работат като нови
ТДС - Турбо Див Селянин
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Това с изпочупената пластмаса може леко да се модифицират самите крушки така че въпреки, че самата пластмаса липсва, все пак да светят нормално.
При мен го има същия момент, и съм го излекувал с модификация, на цокъла на крушката (реално крушката е отделно от него).
При мен го има същия момент, и съм го излекувал с модификация, на цокъла на крушката (реално крушката е отделно от него).

- golov_bg
- ентусиаст
-
много неща могат да се измислят но така на тъмно нищо не става,"око да види,ръка да пипне"са казали хората
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2