Проблем с хидравлика е34 530 v8..
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравлика е34 530 v8..
Здравейте колеги, проблемът ми е следният... колата е е34 530v8 95 година.... когато взех колата имаше теч от хидравликата... незнаех от къде точно е и оправих всичко... кормилна кутия, помпа и вс. маркучи... ново масло CHF 11.s както си го пише на капачката.... карах така около 7-8 месеца вс. беше наред докато не купих нови гуми.... след като купих гумите и ги сложиш при навиване на волана помпата започна да не да свири ми направо все едно стърже.... отвратителен звук.... но само при навиване на волана.... на място се чува съвсем леко.... свалих помпата уж хората който я рециклираха казаха, че проблемът не е в нея, а бил в маркучите на кормлната кутия.... обясниха ми, че в единия маркуч имало някаква спирала която най - вероятно при смяна на тези маркучи не са ми я сложили и проблема идва от там.... помагайте ако знаете нещо
предварително благодаря 

Re: Проблем с хидравлика е34 530 v8..
Ти най вероятно си с нивомат и това е мъркуча дет отива отзад да захрани разпределителя на налягането към двете сфери. Тоя мъркуч наистина не могат го оправят и затова единственото решение е нов , на мойта преди около 4 години струваше 180лв от Мкар тъй че действай ако не е късно вече че с времето прави поразии. Аз съм чувал че има клапан вграден вътре , а това за спиралата за Аудитата съм го чувал. Иди и ги питай колко чини в Мкар-а и прецени какво и що. Успех.
2 мнения
• Страница 1 от 1