Комфорт модул фукция?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Комфорт модул фукция?
Става въпрос за автоматичното затваря или отваряне на предните прозорци след еднократно натискане на бутона.Когато еднократно цъкна шофьорското стъкло то се вдига само но за да вдигна пасажерското трябва да държа бутона постоянно.Това нормално ли е?За отваряне и двете слизат сами без задържане на бутоните...но за вдигане само моето(шофьорско).Ако шофьорското се вдига само и в това време натисна другото то спира автоматичното вдигане. 

Re: Комфорт модул фукция?
всичко е нормално, място за притеснение няма.
при е34 не се следи тока на моторите и съответно е опасно, ако нещо остане между джама и рамката. затова е и направено така - да държиш копчето постояно, докато се затвори прозореца.
при е34 не се следи тока на моторите и съответно е опасно, ако нещо остане между джама и рамката. затова е и направено така - да държиш копчето постояно, докато се затвори прозореца.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Баси телепатията
Точно за това се чудих и аз преди малко-защото е глупаво наистина
Комфорта си работи когато заключа колата и имам отворен прозорец-вдига си се автоматично.Значи все пак може да си се вдигат и от копчето както и шофьорското
Но явно както казва колегата 2 бар,технологията е стара и може да се прискрипе някой и затова да са го направили така 

MaxMeyer написа:Е добре де защо на шофьорското може на другото не?
ми поради същата причина поради, която има датчик за въздушната възглавница само на дясната седалка а не и на водача - няма начин шофьорът да си вдига джама и сам да се прискрипе.
автоматичното затваряне работи (джамовете се вдигат) само ако ключът се държи постоянно завъртян. При инфрачервеното управление май пак беше така или в момента, в който се натисне още един път копчето вдигането се прекратява.
а иначе преди време в ибей и в форума се продаваха модули, които правеха точно това - натискаш един път и прозореца се вдига автоматично - ама ако стане нещо проблемът си е твой.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
@2bar написа:
автоматичното затваряне работи (джамовете се вдигат) само ако ключът се държи постоянно завъртян. При инфрачервеното управление май пак беше така или в момента, в който се натисне още един път копчето вдигането се прекратява.
Аз съм с оригиналната аларма и при мен стъклата се вдигат автоматично,когато заключа с дистанционното и е натиснато бутончето, което е на горната духалка(която духа към челния прозорец)

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Един приятел пищеше доста добре когато шофера затвори задния джам, а ръчицата му бе отгоре на покрива
тогава е добре, че ръката на шофера бе на копчето и реагира веднага... ха сега си представете ако само бе цъкнал копчето... а е34 прави добри кръвонасядания... да не говорим ако е само пръстче
иначе има и коли (пасат Б5 по спомен) на които и пасажерския преден джам се вдига с еднократно... за задните не помня...

тогава е добре, че ръката на шофера бе на копчето и реагира веднага... ха сега си представете ако само бе цъкнал копчето... а е34 прави добри кръвонасядания... да не говорим ако е само пръстче

иначе има и коли (пасат Б5 по спомен) на които и пасажерския преден джам се вдига с еднократно... за задните не помня...
8 мнения
• Страница 1 от 1