Стъкла за е34
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanimir91
- Потребител
-
- Кара: E34
Стъкла за е34
Колеги някой знаели колко струва предно стъкло за е34 и колко е монтажа.
- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: F01
Re: Стъкла за е34
Колега 2009-та в Мустанг ( до метростанцията на Г.М.Димитров - София ) го смених и ми взеха 190лв за испанско стъкло + преместване на всички стикери от старото на новото. За китайско ми казаха 145 всичко ...
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Добра цена,а в нея влизат ли и тези пластасови лайстни покрай стъклото и щипките !? И горе доло колко време отнема самата смяна ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: F01
Всичко влиза в тази цена. Колата я бях оставил на обяд и в края на работния ден отидох и си я взех. това е ...
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
cherrypopper написа:Всичко влиза в тази цена. Колата я бях оставил на обяд и в края на работния ден отидох и си я взех. това е ...
На мен преди две години ми обявиха страшна цифра за лайсните и щипките (около 200 лв.) защото се предлагаха само оригинални. Естествено взех си лайсни на старо

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Stanimir91
- Потребител
-
cherrypopper написа:Колега 2009-та в Мустанг ( до метростанцията на Г.М.Димитров - София ) го смених и ми взеха 190лв за испанско стъкло + преместване на всички стикери от старото на новото. За китайско ми казаха 145 всичко ...
Благодаря ти много за предложението, ама моя е грешката че не споменах че съм от Пловдив. София ми идва малко далечко а пък и не знам къде се намира това място...иначе със сигурност щях да те послушам защото 190 ми се струва добра цена, а да не говорим за китайската цена...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колега съветвам те да търсиш стъкло на Pilkington. Това е един от най-големите производители на стъкла за автомобили. Не си купувай китайски боклуци, защото ще останеш разочарован. Моята има луфт в горните 2 ъгъла, между лайстната и стъклото, след смяна с турско стъкло и при скорост над 60км имам едно свирукане, което е доста дразнещо. Въпросното Pilkington стъкло тук в Сф го намерих на 180лв.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
150 лв. със монтаж
- Stanimir91
- Потребител
-
Ами ако вида в някоя морга за оригинално стъкло дали ще стане понеже "Pilkington" не знам от къде да си намера, а от "М Кар" ми казаха че са много скапи...от сорта на 250 нагоре 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Нека поста ми не се приема като реклама !!!!
Пилкингтън са точно за Дон Вито в Красна Поляна, или поне там видях реклама на тези стъкла !!!
Пилкингтън са точно за Дон Вито в Красна Поляна, или поне там видях реклама на тези стъкла !!!

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
От един бърз google - http://www.pilkington.com/europe/bulgar ... efault.htm
Най-най-отдолу в сивичкото, в ляво, има адрес и телефон в София. Най-добре се обади и питай от къде може да си купиш, цени и т.н.
п.п. не съм сменяла стъкло, нямам идея за марката, просто намерих контакта, ако имаш желание да звъннеш.
Най-най-отдолу в сивичкото, в ляво, има адрес и телефон в София. Най-добре се обади и питай от къде може да си купиш, цени и т.н.
п.п. не съм сменяла стъкло, нямам идея за марката, просто намерих контакта, ако имаш желание да звъннеш.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Според мен ще е грешка да търсиш на 2-ра ръка. Най-малкото при свалянето ако не се строши, 99% ще се счупи при слагането. Купи си ново стъкло, но истинско. И не ходи във официалния вносител. Там ще ти резнат 3 глави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- E39 Rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520 TU 1999г.
- Мечтае да кара: BMW М 5
незнам от кои град си колега но в Пловдив в кобрата съм слагал на моита е 34 ка излезе всичко 150 лв. 

13 мнения
• Страница 1 от 1