М-кови брони за Е34 ...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 525d

М-кови брони за Е34 ...

Мнение от bmw163 » 16 Май 2011, 21:42

Колеги ако някой знае може ли да ми каже колко струват и от къде мога да намеря М-кови брони за Е34, освен това и спойлера над задното стъкло и малкото спойлерче на багажника? Ще се радвам ако някой помогне !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMX

Re: М-кови брони за Е34 ...

Мнение от ehot » 16 Май 2011, 21:56

Оригинални такива неща са малко и едва ли ще намериш,пък и да намериш непитай за цената Бих казал че М-пакета на е34 е доста по малко разпространен сравнение с е36 и някой други.. Оптималния вариянт е имаше тема тук или в тунинг форума където момчето продаваше отливки който се хващат за оригиналните брони, и пак става М .. Цената на 2 отливки(предна,задна) Прагове,Спойлерчетата няма да надвишава 300 лв .. Докато една истинска е там някаде да не и повече
Изображение

Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 34 със субтитри !!!
Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ

Мнение от chiko » 16 Май 2011, 22:02

имаше една платена обява,на едно момче което ги правеше ,но не си записах телефона му ,ако прочете това ,нека да даде данни за връзка или някои колега ако го знае момчето да сигнализира :yes: и на доста добри цени мисля бяха ,двата прага бяха около 130лв, м-кови
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Май 2011, 22:06

chiko написа:имаше една платена обява,на едно момче което ги правеше ,но не си записах телефона му ,ако прочете това ,нека да даде данни за връзка или някои колега ако го знае момчето да сигнализира :yes: и на доста добри цени мисля бяха ,двата прага бяха около 130лв, м-кови

Ще получиш телефонно обаждане :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Май 2011, 22:20

М добавките за предната броня,нямат нищо общо с Мковата броня.
Ако ще слагаш всичко,по-добре си намери оригинални пластмасови прагове и брони.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Май 2011, 22:33

LiTtLeRoCk написа:М добавките за предната броня,нямат нищо общо с Мковата броня.
Ако ще слагаш всичко,по-добре си намери оригинални пластмасови прагове и брони.

А те че тия М добавки имат нещо общо с ///М въобще :mhihi:

Иначе ///М брони можеш да си намериш в ДаруКар срещу около 450 лева на броня, спойлера не съм го проверявал. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 17 Май 2011, 7:47

виж тук viewtopic.php?f=63&t=166317&start=0
аз щях да ги купувам,но не се разбрахме за цена
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 17 Май 2011, 12:27

Като гледам цените, вместо да си правиш М-пакет с оригинални запазени части, по-добре да си продадеш колата и направо да додадеш за истинска М-ка :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 18 Май 2011, 3:15

Вече има толкова добри реплики че за мен е буквално разхищение да се дават толкова пари за оригинални. Лично на мен дори предната М броня не ми допада изобщо и затова съм една довавка реплика на зендер която е в пъти по симпатична. Иначе М праговете и задната броня са много добри. Аз лично само прагове купих оригинални а отпред и отзад съм с добавки. Предната пък изяде толкова бордюри и дупки че със сигурност мога да кажа че съм доволен и от към здравина
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 18 Май 2011, 8:08

slavianko написа:Вече има толкова добри реплики че за мен е буквално разхищение да се дават толкова пари за оригинални. Лично на мен дори предната М броня не ми допада изобщо и затова съм една довавка реплика на зендер която е в пъти по симпатична. Иначе М праговете и задната броня са много добри. Аз лично само прагове купих оригинални а отпред и отзад съм с добавки. Предната пък изяде толкова бордюри и дупки че със сигурност мога да кажа че съм доволен и от към здравина

реално погледнато и оригинални и реплика все си е разхищение,но пък който си е мераклия(шантав) и има възможност нека си сложи....аз лично спестявам от закуски и скоро ще монтирам........лошото е, че до 2050г. закуска за мен нема да има...... :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 18 Май 2011, 9:22

Карайте без брони , бахти гадните брони са тия Мковите :OT:
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 18 Май 2011, 9:38

Манчев73 написа:
slavianko написа:Вече има толкова добри реплики че за мен е буквално разхищение да се дават толкова пари за оригинални. Лично на мен дори предната М броня не ми допада изобщо и затова съм една довавка реплика на зендер която е в пъти по симпатична. Иначе М праговете и задната броня са много добри. Аз лично само прагове купих оригинални а отпред и отзад съм с добавки. Предната пък изяде толкова бордюри и дупки че със сигурност мога да кажа че съм доволен и от към здравина

реално погледнато и оригинални и реплика все си е разхищение,но пък който си е мераклия(шантав) и има възможност нека си сложи....аз лично спестявам от закуски и скоро ще монтирам........лошото е, че до 2050г. закуска за мен нема да има...... :mrgreen:

Манчев , ти пък закусвай по обилно де :lol: , кви са тия леки закусчици. Баниците са 1.20 , яж по 3 и после спри :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 18 Май 2011, 13:29

JIKI_RACER написа:Карайте без брони , бахти гадните брони са тия Мковите :OT:
Предпочитам да карам с реплики които вършат същата работа и да спестя пари колкото да направя два уикенда на пистата на Плевен примерно с карането, яденето и пиенето и да скъсам 20 чивта гуми ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 18 Май 2011, 14:21

slavianko написа:
Предпочитам да карам с реплики които вършат същата работа и да спестя пари колкото да направя два уикенда на пистата на Плевен примерно с карането, яденето и пиенето и да скъсам 20 чивта гуми ;)

И аз съм ЗА реплики ама тия дет ги правят навънка от пластмасата гъвкавата , тука наще нещо куцат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 18 Май 2011, 16:59

slavianko написа:

всеки си е прав за себе си....а и винаги решенията се вземат, като се съобразиш с възможностите си и вкуса си......аз лично не бих си сложил на милото, пръскачки от шкода.....ама никога... ку ще и не мъгла, миии златен прашец да пускат.....тъй че гладувах и ще погладувам още(че и грях си сложих,като излъгах жената колко съм дал),но днес сложих М-бронките и се хиля като идиот,както в деня когато си я купих.....и един такъв кеф ме е обзел,както вчера когато колегата от Бостън публикува видеото със звука от гърнето......и така....всеки с вижданията и приоритетите си....Jiki мерси още веднъж за помощта колега
Изображение

Следваща

Назад към E34