Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Колеги ,реших тука да отворя въпросната тема ,свързано именно с КАТ и Е34 , не говорим за други модели БМВ ,който имам ,А именно за е 34 и честите ми срещи с КАТ ,без причина .
Та така надявам се темата ми да е на място ,и да стане доста популярна .
Също така в нея да решаваме и проблеми с КАТ именно на собственици на Е34 .
От друга страна съвсем не съм доволен от темата за КАТ в главния форум ,Първо Там искат пари ,второ не отговарят на време .
Трето да кажа абсолютно честно не са напълно компетентни .
Става въпрос за следното карам доста наточена според мене Е34 , не често ,но когато я изкарвам непрекъснато ме спират КАТ за щяло и нещяло - БЕЗ НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ - просто ей така догонат ме мене специално и ме спират .И то многократно .Питам ги защо - отговора им е само проверка .
А резила дето отнасям пред всички останали -за него не говорим .
ТА има ли и други с такъв проблем .И въобще за какво става въпрос .
Колата която карам е бивша собственост на НСБОП - което именно се предполага да не я спират ,а не обратното .
Карам и други коли естествено ,където нямам никакви проблеми с КАт ,но видят ли ме в Е34 по всякакъв начин гледат да ме спрът ,нито ми проверяват багажника нито нищо ,просто ме спират за проверка на документи и ме пускат .
Незнам какво става .
Та така надявам се темата ми да е на място ,и да стане доста популярна .
Също така в нея да решаваме и проблеми с КАТ именно на собственици на Е34 .
От друга страна съвсем не съм доволен от темата за КАТ в главния форум ,Първо Там искат пари ,второ не отговарят на време .
Трето да кажа абсолютно честно не са напълно компетентни .
Става въпрос за следното карам доста наточена според мене Е34 , не често ,но когато я изкарвам непрекъснато ме спират КАТ за щяло и нещяло - БЕЗ НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ - просто ей така догонат ме мене специално и ме спират .И то многократно .Питам ги защо - отговора им е само проверка .
А резила дето отнасям пред всички останали -за него не говорим .
ТА има ли и други с такъв проблем .И въобще за какво става въпрос .
Колата която карам е бивша собственост на НСБОП - което именно се предполага да не я спират ,а не обратното .
Карам и други коли естествено ,където нямам никакви проблеми с КАт ,но видят ли ме в Е34 по всякакъв начин гледат да ме спрът ,нито ми проверяват багажника нито нищо ,просто ме спират за проверка на документи и ме пускат .
Незнам какво става .
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .
Хич да не ти пука, всички БМВ-та ги спират, аз в общи линии като видя катаджии и направо бия аварииките и отбивам.
Но съм и забелязъл че баварките с ксенон ги спират по честичко...
Но съм и забелязъл че баварките с ксенон ги спират по честичко...

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Може пък да не съм добре с нервите ,защото като ме спрът много се нервя и обиждам ,иде ми да ги избия всичките .
В Украйна и Русия има закон ,нямат право да те спират без причина .Трябва и тука да се въведе същото .
П.с. и да с ксенон съм )
В Украйна и Русия има закон ,нямат право да те спират без причина .Трябва и тука да се въведе същото .
П.с. и да с ксенон съм )
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Еми не се нерви бре, аз винаги като им спра съм ухилен до ушите, и си правим лаф моабет, и винаги има въпроси от типа, тва 3.5 върви ли, колко гори и тн. И те са хора, и те имат някаква работа, която гледат да вършат.
Повярвай ми работил съм с клиенти, и приказката "каквото повикало - такова се обадило" важи с пълна сила дори за клиентите на дадена компания, въпреки че са клиенти и те дават кинтите. Същото и с полицията, усмихвам се, вежлив съм и тн. Моето мнение е че са пичове повечето полицаи, но както винаги има и черни овце. Правили са ми компомиси, пускали са ме само със забележка, но виждайки че напълно осъзнавам вината си, а аз просто винаги гледам да карам, а не да се подпичквам зад волана
Смея да твърдя че кинти не им давам, и в тоя ред на мисли, ми се иска да ги срещна и да ги почерпя едни пичове, които така преди години ме спряха за скорост, които като чуха в какъв филм съм бил цяла нощ просто ми казаха, че не заслужавам акт и ме пуснаха по живо по здраво
Повярвай ми работил съм с клиенти, и приказката "каквото повикало - такова се обадило" важи с пълна сила дори за клиентите на дадена компания, въпреки че са клиенти и те дават кинтите. Същото и с полицията, усмихвам се, вежлив съм и тн. Моето мнение е че са пичове повечето полицаи, но както винаги има и черни овце. Правили са ми компомиси, пускали са ме само със забележка, но виждайки че напълно осъзнавам вината си, а аз просто винаги гледам да карам, а не да се подпичквам зад волана

Смея да твърдя че кинти не им давам, и в тоя ред на мисли, ми се иска да ги срещна и да ги почерпя едни пичове, които така преди години ме спряха за скорост, които като чуха в какъв филм съм бил цяла нощ просто ми казаха, че не заслужавам акт и ме пуснаха по живо по здраво

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Извинявай ,ама не може да говорим за вежливост ,при положение ,че те настига ,не ти се представя и ти казва карай след мене !!!
Моя втори въпрос е естествено е нещо да не съм нарушил - отговора е НЕ , дайте си документите и така .
Няма добър ден ,няма лек път , Как да си вежлив с такива ! Именно каквото повикало -такова отвърнало .
Моя втори въпрос е естествено е нещо да не съм нарушил - отговора е НЕ , дайте си документите и така .
Няма добър ден ,няма лек път , Как да си вежлив с такива ! Именно каквото повикало -такова отвърнало .
vvvvv
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Еми убии глупака с мълчание, или в случая с усмивка, и те така.
Толкова е простичко
Толкова е простичко

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Колега, при мене е същото, просто им свикнах вече. Вече няколко пъти са ме гонили за проверка без причина. После да ми казват, че не било заради търновския номер (карам в София предимно) и затъмнените стъкла. Цаката е да се съгласяваш с каквито глупости ти говорят и те пускат.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Колега М5 super,дай да оплакнем окото с това мафиотското....покажи го!

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Дам, че спират БМВ-та главно, съгласна, ма чак пък толко ...и чак пък мафиотско...
и аз чакам снимка
и аз чакам снимка

Много като тебе вече плакаха ...
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Това със спирането е голяма досада,но мога да кажа само ,че каквато и кола да съм имал е все едно винаги са ме спирали безпричинно!
Но веднъж си направих кефа,видях как двама симпатяги от Сигма(мотористи)завиха след мен и решиха да ме догонят за да ме спрат.Е това беше момента да им създам напрежение-газ колко може и така до пред нас - отсечката е около 4 километра .Най накрая спрам пред нас да паркирам и тея ме догонват,е бяха се препотили,а като видяха ,че няма за какво да се заядат нямаше такава тъпа физиономия!
Та така ,че не е до колата ,имах преди 13 години един голф с който нямаше полицай които да ме пропуснат така,че просто се примири колега!
Поздрави на всички!
Но веднъж си направих кефа,видях как двама симпатяги от Сигма(мотористи)завиха след мен и решиха да ме догонят за да ме спрат.Е това беше момента да им създам напрежение-газ колко може и така до пред нас - отсечката е около 4 километра .Най накрая спрам пред нас да паркирам и тея ме догонват,е бяха се препотили,а като видяха ,че няма за какво да се заядат нямаше такава тъпа физиономия!
Та така ,че не е до колата ,имах преди 13 години един голф с който нямаше полицай които да ме пропуснат така,че просто се примири колега!
Поздрави на всички!
BMW Service Team
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ами решението е да не я караш и готово.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки ден
Явно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
И аз чакам снимки на тази супер мафиотска и лъскава е34-ка.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки ден

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Zubcho написа:Ами решението е да не я караш и готово.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки денЯвно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
Ако видът на водача е причината-без храна до достигането на 55кг с дрехите и очила над 5 диоптъра може да помогнат......бретон тип Иванушка дурачок също

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
От доста честите ми срещи с катаджий съм научил едно - по никакъв повод не се прави на тарикат (дори и да си прав), защото накрая винаги ти ще си виновен. Ако подходиш като пич и се съгласяваш за всичко с тях и се правиш на нищо неразбиращ, винаги ще се разберете и ще си тръгнете по живо по здраво (дори и ако са те хванали с 2 промила и т.н.).
По темата - това че те спират често значи, че твоята кола хваща окото, което само може да те радва, а и в крайна сметка като не нарушаваш нищо кво ти пука, че те спират?
По темата - това че те спират често значи, че твоята кола хваща окото, което само може да те радва, а и в крайна сметка като не нарушаваш нищо кво ти пука, че те спират?

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Манчев73 написа:Zubcho написа:Ами решението е да не я караш и готово.
Петър Ангелов, Жико, Пощальона, Златния и другите колеги със супер излъсканите е34-ки не са се оплаквали от често спиране и то без причина от полиция. А си карат колите почти всеки денЯвно външният ти вид ги кара нещо да ти се лепят.
Ако видът на водача е причината-без храна до достигането на 55кг с дрехите и очила над 5 диоптъра може да помогнат......бретон тип Иванушка дурачок също
ХАХАХАХ това за 50 кила и диоптеръ много ме разсмя .
Обаче съм 190 сантима 100 кила .
Щом искате снимки сега ще се постарая да сложа в подписа си
Eto tuk malko snimki http://img51.imageshack.us/g/img1313mn.jpg/
vvvvv
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BMW M5 super написа:
Eto tuk malko snimki http://img51.imageshack.us/g/img1313mn.jpg/
И аз бих те спряла

ПС.На кирилица,колега

Много като тебе вече плакаха ...
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4