Реле за халогени

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW e38 730D

Реле за халогени

Мнение от gmmaster » 04 Апр 2011, 20:13

Добър вечер колеги имам едно питане понеже карам една 520i тя имаше стопове за мъгла но предишният собственик си е оставил фасонките и всичко от задният капак за спомен ... И един много добър мой приятел на който дължа изключително голяма благодарност ми даде халогени - монтирах ги няма проблем с това ..... проблема е следният 1во колата не е била с халогени няма ключе за халогените (3 спени) при мен са само 2 (изключено и стоповете за мъгла) и 2ри проблем сиг нямам и реле за халогените. Интересувам се дали мога да сложа релето от стоповете за мъгла на мястото на това за халогените и да се получи нещо като използвам същото дву степенно ключе . Ако може да се получи така както го мисля бихте ли ми казали кое реле къде да отиде :) Благодаря предварително :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Реле за халогени

Мнение от Vasko » 11 Апр 2011, 23:39

Колегa, тaм където сa бушоните и релетaтa имaш прaзно място зa едно реле. Товa е зa хaлогенните.Нaмирaш си тaковa от някоя моргa от е34-кa която е имaлa хaлогенни. Също тaкa си сменяш нa тaблото твоя двупозиционен превключвaтел зa фaровете зa мъглa със същият тaкъв ,но с три позиции. Имa ги по моргите - 10 лв. Всичко си стaвa оригинaл .. И вече можеш дa се кефиш и ти нa хaлогенни.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW e38 730D

Re: Реле за халогени

Мнение от gmmaster » 19 Сеп 2011, 20:10

Колеги много се извинявам че пиша по старата си тема,но е по-добре от колкото да пускам нова можете ли да ми кажете номера на релето за халогени ?

Назад към E34