Проблем с лампата в купето!
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- androvassev
- Потребител
-
- Кара: E70 3.0XD
- Мечтае да кара: F02
Проблем с лампата в купето!
Здравейте,някой може ли да ми помогне,имам следния проблем:
Лампата в купето ми присветва при по рязко спиране или при по остър завой,имам чувството че нещо не е наред в апарата на шофьорската врата,но не съм сигурен!Някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил?
Лампата в купето ми присветва при по рязко спиране или при по остър завой,имам чувството че нещо не е наред в апарата на шофьорската врата,но не съм сигурен!Някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил?
BMW is everything you need to feel yourself good!!!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: Проблем с лампата в купето!
Някое кабелче се мандахерца ...androvassev написа:Здравейте,някой може ли да ми помогне,имам следния проблем:
Лампата пали ли се нормално от всички врати?
А от багажника/предния капак?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Turboman написа:При мен го има сащия ефект и проблема е от превключваттела в самия плафон

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
ivantchoG написа:Turboman написа:При мен го има сащия ефект и проблема е от превключваттела в самия плафонТова ключе гюле ли има вътре?
Не,просто е разбито и има луфт,разбира се

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Аз го имах същия проблем и беше се прецакало бутончето на вратата.Смених целия механизам,който е на купето(то варви комплект) и се оправи.
- androvassev
- Потребител
-
- Кара: E70 3.0XD
- Мечтае да кара: F02
Между другото и като отворя предния капак пъкризобщо не ми свети лампата,а иначе от всички други врати и задния капак лампата светва нормално!
BMW is everything you need to feel yourself good!!!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Нема'се пуашишandrovassev написа:Между другото и като отворя предния капак пъкризобщо не ми свети лампата,а иначе от всички други врати и задния капак лампата светва нормално!

Това значи, че алармата ти пази вратите и багажника, а за предния капак не се знае (от багажника не е "нормално", така става след интервенция на алармаджии).
Сваляй бутончетата на вратите едно след друго и огледай бутончетата и кабелите към тях - протриване, прищипване и т.н. не трябва да има. Докато си играеш с тях, хвърляй по едно око и на плафона. При свален бутон и затворени останалите врати, плафона не трябва да свети.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Пробвай ако искаш и друго.Влез в колата и затвори всички врати.След това бутни всяка врата по отделно навън без да дърпаш ръчката за отваряне и ако е от самото бутонче лампата ще присветне на някоя от вратите.Ако не стане така тогава провери кабелчетата.Успех 

12 мнения
• Страница 1 от 1