колко струва...?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: Е39 М5

колко струва...?

Мнение от daniel.penchev » 07 Мар 2011, 21:58

колеги тъй като мисля в най-скоро време да се сдобия с Е34 ви моля да ме ориентирате колко пари струва запазен кожен салон с подгрев на седалките,за да знам колко да давам за кола и какво ще ми остане за екстри...благодаря предварително
[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Re: колко струва...?

Мнение от alchohol » 07 Мар 2011, 22:21

Скоро ми предлагаха за 300лв, но не мога да кажа това много ли е или малко.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от daniel.penchev » 07 Мар 2011, 22:28

това си е приемлива цена ако е с подгрев салона и да е запазен...благодаря за информацията колега :bchug: няма да е лошо и някои друг да каже ако си има на идея...

ентусиаст
Аватар

Мнение от alchohol » 07 Мар 2011, 22:32

Беше хубав с подгрев, но беше черен, а моята бабиера е кафява отвътре с бежов мокет и нямаше да й тича. Иначе кожата си е класика в жанра, спор няма :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от daniel.penchev » 07 Мар 2011, 22:59

имам и още един въпрос..-ако колата няма фабрично подгрев на седалките,какъв е варианта да сложа с подгрев?има ли инсталация с няква букса или ще има преправяне?

ентусиаст
Аватар

Мнение от alchohol » 07 Мар 2011, 23:30

daniel.penchev написа:имам и още един въпрос..-ако колата няма фабрично подгрев на седалките,какъв е варианта да сложа с подгрев?има ли инсталация с няква букса или ще има преправяне?

Тук има доста по темата, колега

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=240245

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Мар 2011, 23:48

От салон до салон разлика от земята до небето ;)
Цените същата работа, примерно се почва за що-годе читав от 300 лева и се стига до над 1000 за някой по-специален, а ако върви и с кори, табло, централна конзола и т.н. може и 1500 да чукне ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 08 Мар 2011, 0:16

Ако си тръгнал да си окомплектоваш колата с екстри...си приготви освен лев,и търпение,аз моя го търсих над половин година,нагледах се на такива кенефи,че ти е бедна фантазията че и цифра,а и то за късмет като търси човек най-много,точно тогава па най-няма. :mhihi:
На край си намерих чудесен за 200лв. Верно без подгрев,но за мене тази екстра е абсолютно ненужна ,за автомобил който има прекрасно парно.Но пък ел.и надув. ми дойде идеално,И най-важното без забележка...щото няма по голяма гнус от стара напукана кожа.Така,че колегите са прави- цените са ОТ...ДО! Но пък попаднеш ли на запазен взимай, и не му мисли за цената....щото гледана ли е кожата,тия седалки ще те надживеят.
Няма по-голяма клисика от изпината Е34ка,с хубава запазена ОРИГИНАЛНА кожа!
(лично мнение) :yes: ,и успех в търсенето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 08 Мар 2011, 0:33

bobeca111 написа:Ако си тръгнал да си окомплектоваш колата с екстри...си приготви освен лев,и търпение,аз моя го търсих над половин година,нагледах се на такива кенефи,че ти е бедна фантазията че и цифра,а и то за късмет като търси човек най-много,точно тогава па най-няма. :mhihi:
На край си намерих чудесен за 200лв. Верно без подгрев,но за мене тази екстра е абсолютно ненужна ,за автомобил който има прекрасно парно.Но пък ел.и надув. ми дойде идеално,И най-важното без забележка...щото няма по голяма гнус от стара напукана кожа.Така,че колегите са прави- цените са ОТ...ДО! Но пък попаднеш ли на запазен взимай, и не му мисли за цената....щото гледана ли е кожата,тия седалки ще те надживеят.
Няма по-голяма клисика от изпината Е34ка,с хубава запазена ОРИГИНАЛНА кожа!
(лично мнение) :yes: ,и успех в търсенето.

Тя оригиналната кожа е от ЗМЕЙ сигурно , не е теуешка :) , като земете да ги пишете ей така..
Аз да ви кажа , няма по хубаво от тва да пръцнеш на нова кожа , не на оригинална на 20 години пропита с мизерия и миризми.
Новата кожа мирише по начин по който старата няма как...
Моят салон беше с перфектен оригинален плат , са е с неоригинална кожа ама ако седнеш в него и го огледаш друга песен ще пееш.
Относно парите ...за 200 лева мога да дам само задната облегалка с подалкътника,горе долу.
А запазени и пребоядисани,шкурени и китвани салони колко искаш , след 3 месеца се виждат.
То и волана за кво да тапицираме ?? Просто ме е гнус да взема кола и да карам с волана който за карали 15 палачора преди мен,
равносилно е да си легна в чужди чаршафи 3 месеца непрани.
Нов салон , цифра пари, кеф неописуем.
2оо лева е рекаро леко поскъсамно и занеамрено , оттам 600 лева тапицер , оттам естествена кожа +++ оттаам минаваш 1000 .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Мар 2011, 1:00

аз пък почти не съм видял правен салон у бг дет да ме кефи изработката :winky:..а и 1000 лв няма как да стигнат ;) а вече почти не можеш да намериш за 200 читаво рекаро от към механизми и дунапрен :winky: успех дет се казва :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 08 Мар 2011, 1:19

Явор написа:аз пък почти не съм видял правен салон у бг дет да ме кефи изработката :winky:..а и 1000 лв няма как да стигнат ;) а вече почти не можеш да намериш за 200 читаво рекаро от към механизми и дунапрен :winky: успех дет се казва :mhihi:

Абе стигат, ама зависи от материалите ;)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Мар 2011, 1:22

някакви преки впечатления ли имаш или си чул от приятел на бащата на твой приятел
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 08 Мар 2011, 1:23

JIKI_RACER,
Абе брадъре,ти що не си купи и чисто ново БМВ,ами си сложи чисто новата извънземна кожа :shock: шита от бай Минчо в гаража му в,20 годишната си кола,като си толко претенциозен. Или викаш-баровец съм ама до там...до седалчиците стигнаа силиците!
Няма страшно,Голям си...моля те само ако не проблем да разкажеш на останалите- "Как изглеждат 1000 лв на живо,щото Ние единствено по телевизията сме чували за такива суми! А да не говорим,че си единствения може би в цялата Галактика, който сада в чисто нова кожа,и е сядал някога!
И една последна лична молба: Ако не съм много нахален...ще може ли следващият път като пръднеш в чисто-новият си кожен салон :shock:,да изпишеш с пръднята АВТОГРАФ с пожелание,и да ми го изпратиш по "ЕКОНТ"!
Благодаря ТИ предварително,не съм срещал по-богат човек от теб през целият си живот,от тук нататък ще си записвам всяко твое мнение,и ще плача свит в ъгъла докато го чета!
А на момчето което пусна темета-Търси си смело, има все още читави ;)
Последна промяна bobeca111 на 08 Мар 2011, 2:24, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 08 Мар 2011, 1:24

Питай колегата отгоре, той ги рабира тия за по 1000 лева :roll:
Аз още събирам от закуски :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 08 Мар 2011, 2:07

bobeca111 написа:JIKI_RACER,
Земаме и ги пишеме такива квито си ги искаме бе ,мили ми Смехурко .Ти предполагам си най-големия паралия тук,и си пърди кадето искаш...нали така.
Поздравявам Всички които са разбрали идеята да имат орегиналните неща в колите си...тея които се радват на претапицираните,чудесно...Вашия избор не е мой,а и на много други убеден съм.
Момчето си търси салонче кожено...интересува се от цени.Аз казах цена реална, от мой опит и то не защото не е като да не съм виждал 1000лв наживо :mhihi: :mhihi: :clap: нали се сешташ.
Но разбира се тук е така:
"Твоя е гаден щото моя е по-скъп и съм дал толкова манги разбираш ли!"-голем смех.
За претапициран братко мой и 40 лв нема да дам,а и повярвай твоя съм го виждал в една обява...нищо особенно.
Недейте така парадира пичове,щото като седнем на една маса някога,и като лъснат гъзовете на половината кой с кви възможности е,и почнете да си дърпате надолу ръкавите да не ви се видят миндил-чесовниците, и обувките за 40лв. и тогава ми обясни баровец ли си и в кво пърдиш
Айде без сръдни, и всеки да си знае себе си.Моя е 200 късмет голем извадих,на оня е 300-браво,твоя 1000-така си решил да си жив и здрав. :yes:

Ами братко мой , като не ти се дават и 40 лева - НЕ ДАВАЙ , ама като си намерил за 200 лева перфектен салон си го карай..
То има и за 500лв 2.8 мотори ама не сички са по 500 нали ?
А лафчето ти за обувките и часовника просто нема да го коментирам ,че нито ме познаваш нито нищо..ама ако искаш ше ит зема и на тебе,..
ааа ,сигурно ти си бил тоя дет ми се пазари и ми праща смси че даваш 200 лева за тоя салон щото бил тапициран, ами 200 лева за салони имате ама 40 стинки за телефон нямате..
А дай го видим и твоя , че бил нещо особено разбрах? ма го снимай така по детайлно, не снимка от терасата...изобщо кво коментирам не знам??Купувайте си салони и после пускайте теми : Как да боядисам и т.н.то е пълно 4 страници по назад..Общо взето за киселото грозде приказката я знаеш , нЪл Бобец ?
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Следваща

Назад към E34