e34 притриса и припушва
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
e34 притриса и припушва
Здравейте,колеги,
Купих e34 525TDS от един мърляч. Смених бая неща.Колата стана прилична, но ме притеснява,че като я запаля работи малко шумно и притриса докато не позагрее.
Най ме притеснява- това, че като я припаля изпушва нормално ,но след като потегля 3-4км все едно съм се запалил.След това пушенето спира и вс си идва на мястото. Пуши сиво тези 3-4км , а след това само в по високи обороти леко черничко кокто си е нормално.Не ми губи масло и охладителна течност.
Въпросът ми към вас е -защо пуши през тези 3-4км,защо сиво и защо спира след това?

Купих e34 525TDS от един мърляч. Смених бая неща.Колата стана прилична, но ме притеснява,че като я запаля работи малко шумно и притриса докато не позагрее.
Най ме притеснява- това, че като я припаля изпушва нормално ,но след като потегля 3-4км все едно съм се запалил.След това пушенето спира и вс си идва на мястото. Пуши сиво тези 3-4км , а след това само в по високи обороти леко черничко кокто си е нормално.Не ми губи масло и охладителна течност.
Въпросът ми към вас е -защо пуши през тези 3-4км,защо сиво и защо спира след това?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: e34 притриса и припушва
2die4 написа:Здравейте,колеги,
![]()
обикновено за да пуши сиво става въпрос за неизгоряла нафта,при това положение като застанеш зад нея трябва направо да те реже в носа острата миризма! За да имаш неизгоряла нафта и тресене-пикаеща дюзичка е вариант,недобра центровка също и други неща има но има и по-запознати колеги,нека и те да си кажат мнението1
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- dupeto
- кандидат ентусиаст
- Кара: 324 ТД
колега аз съм за центровка ГНП....
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
tisho_ написа:dupeto написа:колега аз съм за центровка ГНП....
Подкрепям мнението ти
+ проверка и на дюзите
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
Благодаря ви за бързите отговори.
Тези дни ще отида при дизелджията и след това ще споделя какво е станало.
Успокоихте ме. Съдейки по вашите думи не би трябвало да е толкова страшно, само това с компресията малко ме притесни
..остава да видим майстора какво ще каже.

Тези дни ще отида при дизелджията и след това ще споделя какво е станало.
Успокоихте ме. Съдейки по вашите думи не би трябвало да е толкова страшно, само това с компресията малко ме притесни

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Здравей!
Имах подобен проблем, колата пушеше като параход. Смених маркуча на турбото и спря да пуши! Предлагам ти да го погледнеш дали е в добро състояние, дали има пукнатини и т.н. Сваля се лесно, слага се лесно.
Имах подобен проблем, колата пушеше като параход. Смених маркуча на турбото и спря да пуши! Предлагам ти да го погледнеш дали е в добро състояние, дали има пукнатини и т.н. Сваля се лесно, слага се лесно.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
На първо четене изглежда като ненастроена горивна помпа.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Monky написа:Здравей!
Колега в този случай,когато е от турбото-пуши черно ама мноо черно,колегата сподели че има сив пушек и не е постоянно,от турбото си пуши постоянно!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
snooze написа:От неизгоряла нафра пуши черно.
Сиво пуши от масло.
брей сигурен ли си?
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Центровка на помпата, замерване на компресия.
А да ми препоръчате къде в София да отида при някой разбирач за въпросната центровка на ГНП ще ми е много от полза. А и за дюзите също... 

- RECI
- Потребител
-
- Кара: Е34 TDSA
Лично мое мнение отиди на ул.Могилата 8 или 10 беше и питаи за Свилен много е добър ,но си приготви и парички
От тиня , минерална вода НЕ става 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2