е34 525 тд - температурата?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
е34 525 тд - температурата?
Здравеите колеги, имам един вапрос за температурата. откако сложих ново виско преди 4 месеци стрелката не се е дигнала на 12 часот. оди до над сината зона и толко. какво може да е? некој термостат ли е? аз си мислех че виското е ново и затова не си вдига температурата?!

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Re: е34 525 тд - температурата?
е термостата ще е де , 2-3 теми по надолу е темата с моя проблем същия, но от мин. година 

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
потърси преди да пускаш тема,иначе от термостата трябва да е щом неще да загрява
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
а на која цена се термостатите при вас? и која марка нормално?
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
колега прочети е тази тема, в нея съм питал същите въпроси, ще си намериш и човека, от който аз си взех термостата и нямам ядове : viewtopic.php?f=7&t=170328
термостата мисля беше - wahler някаде към 25 лв , не помна точно
термостата мисля беше - wahler някаде към 25 лв , не помна точно
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
о6те едно питане, когато 6е давам гас виското фучи (силно дува) , без разлика дали колата е скоро стартувана или возена 20-30 минути, можно ли е виското да не е как треба-да е фалшиво и така да ми го продали в един балгарски град. ако виското не е во ред ќе го пишам и човекот со име и презиме 6то ми го продаде и се колне6е како е ново и подобро от моето старо, което супер си ја држеше температурата. (аз не сум некој голем познавач на бмв-та, па има шанси да ме излажал).........
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
vlatko_baba написа:о6те едно питане, когато 6е давам гас виското фучи (силно дува) , без разлика дали колата е скоро стартувана или возена 20-30 минути, можно ли е виското да не е как треба-да е фалшиво и така да ми го продали в един балгарски град. ако виското не е во ред ќе го пишам и човекот со име и презиме 6то ми го продаде и се колне6е како е ново и подобро от моето старо, което супер си ја држеше температурата. (аз не сум некој голем познавач на бмв-та, па има шанси да ме излажал).........
Виското трябва да си фучи, особено на студен двигател,като позагрее би трябало малко да поотихва.Така, че предполагам не са те излъгали,смени си термостата и всичко би трябвало да дойде на място.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
Е колега ти не си сложил ново виско а втора употреба.1 термостат- ако го сменяш сложи нов от магазина ако искаш. 2 проверка на виско-то.

- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
leTransporteur написа:термостата мисля беше - wahler някаде към 25 лв , не помна точно
Термостата трябва да е Вehr и е около 50 лв
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
а може ли термостата, при промена на виското да биде развален, отсранет или кво и да е, штоту , когато менуваше мајстора виското от тогава е проблемот. и дали ако е добар термостата, треба да вдигне температурата без разлика дали виското духа или не?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Термостатът не може да ти се развали от смяната на виското.
Смени го и всичко ще се оправи.Аз мога да ти препоръчам да си вземеш френски Vernet.Лятото за м20 струваше 16лв.Стрелката се закова на 12 без 1 като по книга.
На сегашната ми кола пък съм с такъв 4 години и досега не е мръднал.Изпитана марка за малко пари
Смени го и всичко ще се оправи.Аз мога да ти препоръчам да си вземеш френски Vernet.Лятото за м20 струваше 16лв.Стрелката се закова на 12 без 1 като по книга.
На сегашната ми кола пък съм с такъв 4 години и досега не е мръднал.Изпитана марка за малко пари

8.32
vlatko_baba написа:а може ли термостата, при промена на виското да биде развален, отсранет или кво и да е, штоту , когато менуваше мајстора виското от тогава е проблемот. и дали ако е добар термостата, треба да вдигне температурата без разлика дали виското духа или не?
Термостата е консуматив колега, ако не си го сменял няма какво да обсъждаме
13 мнения
• Страница 1 от 1