Въпрос за табло...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за табло...
Понеже спря да ми работи таблото,по-точно дневния и другия километраж.Таблото е с цифрите не е дигитално,обаче ми попадна дигитално ама не става.Някой знае ли въобще дали става или да го връщам.Като го сложих и запалих стрелките на бензина,температурата и оборотомера отидоха в крайно дясно положение...
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: Въпрос за табло...
Вероятно си с М20 мотор и фабрично там е със старото табло, с електронния километраж се монтира на М50 и вероятно нещо крачетата са различни, макар че аз съм с М50 и старото табло и всичко работи. Виж крачетата на М20 и на М50 с какво се различават на 2-те букси в таблото и ако има разлика просто ги пренареди...
Другия вариант е да пробваш "новото" табло на друга кола за да видиш дали проблема не е в него...
Другия вариант е да пробваш "новото" табло на друга кола за да видиш дали проблема не е в него...
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Най-добре си вземи като старото, че да не стане някой фал. Може я горивото да те изненада, а не дай си боже да е температурата
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Колега имам 4 на брои резервни табла за м20,имах същия като твоя проблем.Проблема на аналоговите табла с километража е в зъбните колела поради умора на пластмасата се изронват и спира да се върти километража,при мен беше наи лошото централното зъбно колело се беше изронело а то за разлика от всички останали колела не се заменя.Колега ако ти се занимава отвори си таблото направено е много разумно и лесно за експлоатация и обслужване и ако проблема не е в централното колело ще ти подаря едно табло да си го направиш.Ако нещо не разбираш не се притесняваи да се обадиш ще ти помогна с каквото мога 0886 816640 Васко
6 мнения
• Страница 1 от 1