чисто нов дебитомер
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B20 E36
- Мечтае да кара: M3
чисто нов дебитомер
здравейте, колеги
интерсува ме някой сменял ли е дебитомера БОШ на м50б20 без ванус, такъв с нажежаема жичка МАФ сензор ???
моя си е здрав но имам съмнения, че не работи много коректно......все пак е на 20 годинки има ли логика да се смени с чисто нов???
можете ли да препоръчате марка на някоя приемлива цена и какви са ви впечатленията след смяната ...
благодаря на всички отзовали се...
интерсува ме някой сменял ли е дебитомера БОШ на м50б20 без ванус, такъв с нажежаема жичка МАФ сензор ???
моя си е здрав но имам съмнения, че не работи много коректно......все пак е на 20 годинки има ли логика да се смени с чисто нов???
можете ли да препоръчате марка на някоя приемлива цена и какви са ви впечатленията след смяната ...

Последна промяна jorji6i6i на 01 Дек 2010, 17:07, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: чисто нов дебитомер т.е. Маф сензор
jorji6i6i написа:здравейте, колеги
Е то М50-ката си е с МАФ по принцип, какъв е проблема???
Или има някаква разлика която не съм разбрал

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Виж тук: viewtopic.php?f=7&t=218745 и да знаеш, че продавам чисто нов спрей за почистване
. При мен след чистенето ефекта беше страхотен.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
да, колега, знам и аз го пичистих, но нещо пак не съм доволен......
всичко друго съм проверил и знам че проблема е в несъвсем добре работещи дебитомер...
питах се дали някой е взимал нов такъв и какъв е ефекта имали подобрение и колко струва ??
всичко друго съм проверил и знам че проблема е в несъвсем добре работещи дебитомер...
питах се дали някой е взимал нов такъв и какъв е ефекта имали подобрение и колко струва ??
- VINCHUN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е34
Re: чисто нов дебитомер
А пробва ли с друг дебитомер (не нов),за да не стане като с бубините?
Мисля,че все пак кола за 3000лв. да и купиш части за още толкова си е неоправдан разход.
Ако си пробвал с друг дебитомер ,ще помоля да споделиш дали има разлика,защото при мен като пробвах с друг нямаше никаква разлика,затова го изключих като заподозрян.
Поздрави!!!
Мисля,че все пак кола за 3000лв. да и купиш части за още толкова си е неоправдан разход.
Ако си пробвал с друг дебитомер ,ще помоля да споделиш дали има разлика,защото при мен като пробвах с друг нямаше никаква разлика,затова го изключих като заподозрян.
Поздрави!!!
- jorji6i6i
- кандидат ентусиаст
-
Re: чисто нов дебитомер
и при мен с друг дебитомер няма ралика, но още не съм намерил кола с тоя мотор да върви повече от моята, а моята все пак не работи добре на ниски обороти - дори на 1-ва скорост се усеща че много и тежи да ускорява, но напомпам ли малко на съединителя да вдигне обороти е непобедима....
като откача дебитомера малко по-добре дърпа от ниските и затова си мисля че тия дебитомери на по 20 години все пак трябва да се сменят някога. всички дебитомери работят, но не се знае как????/
като откача дебитомера малко по-добре дърпа от ниските и затова си мисля че тия дебитомери на по 20 години все пак трябва да се сменят някога. всички дебитомери работят, но не се знае как????/
6 мнения
• Страница 1 от 1