температура на максимум
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
температура на максимум
Здравейте,доста четох във форума ,очите ми изтекога,но не срещнах моя проблем.Та да споделя неволите си.Имам БМВ Е34,което да чукна на дърво никакви проблеми не ми създава,но когато го купих температурата на таблото при контакт отива на максимум и не мърда от там.Казаха ми че най-вероятно е спукана платката ако е сваляно да се пренавива километража и аз се примирих с това и реших че ще се купува ново табло.от няколко дни насам съм си навил на пръста че ще го оправя този проблем и разглобих таблото.Да ама не таблото си е здраво а по токовете се оказа че има постоянно напрежение не ч1е разбирам от токове.Опитахме да изолираме датчика на блока или където и да е и-сечене не го намираме.Та ако някой може да сподели къде се намира или намират тези датчици или да даде съвет как да си оправя проблема ще съм много благодарен.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: температура на максимум
провери си първо датчика да не е за смяна или буксата да му се е откачила и да е дала на маса някъде каква е колата?
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Имаш замасяване. Това ти е проблема.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Колата е бмв525тдс 1993 автоматик комби.Забравих да спомена ,че миналата седмица мих двигателя и оттогава стрелката започна да мърда ама от дясно наляво след като позагрее малко колата а относно датчика някой ако може да ми покаже къде се намира че нбещо се омотахме и не го намерихме
Здравейте пак.нес купих табло за колицата и го монтирах.Ефекта-температурата падна долу,но колицата загря ,а температурата помръдна с два милиметра и дотам.откачих датчика ефект никакъв.Някой ако може да помага с идеи!
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
що не смени първо датчика и после таблото
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Когато откача датчика таблото не реагира седи си в максимума явно има някъде окъсяване в платката,чакам други оферти за табло и ще се разбере.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dobrev_s написа:Когато откача датчика таблото не реагира седи си в максимума явно има някъде окъсяване в платката,чакам други оферти за табло и ще се разбере.
Таблото подлежи на ремонт, и доста често мизериите приключват там.
Виж във важните теми какво има ако не помогне имам още идеи

9 мнения
• Страница 1 от 1