Странно централно
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Странно централно
Привет отново!
Пиша Ви тъй като имам проблем с централното. Интересното е, че мога да отключа/заключа колата само от багажника или пасажерската врата, за да се отключат/заключат всички врати, докато от шофьорската се отключва/заключва само тя.
Другата странност е, че не става от първия път - врътвам ключа, лостчетата се придвижват нагоре/надолу, но не се застопоряват, а се връщат в изходната си позиция. Едва при втория път операцията е успешна
Четох из форума за някакви машинки, но не ми е ясно много повече
Моля помагайте!
Пиша Ви тъй като имам проблем с централното. Интересното е, че мога да отключа/заключа колата само от багажника или пасажерската врата, за да се отключат/заключат всички врати, докато от шофьорската се отключва/заключва само тя.
Другата странност е, че не става от първия път - врътвам ключа, лостчетата се придвижват нагоре/надолу, но не се застопоряват, а се връщат в изходната си позиция. Едва при втория път операцията е успешна

Четох из форума за някакви машинки, но не ми е ясно много повече

Моля помагайте!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Странно централно
Почваш от бутоните на бравите, те са на колонката м/у предна и задна врата, а на задната ще ги намериш вече. Прекъснат кабел и сработва когато иска - виж снопа в багажника и на други места, преебан модул. Ако не се намери решение на проблема - оставаш на управление от халармата.
- Vikenso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
- Мечтае да кара: Kawasaki zx14r
На мене ми се беше скъсало жилото за отваряне от вътрешната страна на шофьорската врата и докато го сложа явно съм мръднал машинката дето е за централното и се е извадила, просто се побъркваше закючвам и почват да играят останалите врати нагоре надоло близо 30 секунди, разглоби кората на шофьорската врата и провери нат бравата дали не се е извадила машинката
NikiNikolov написа:Ако не се намери решение на проблема - оставаш на управление от халармата.
Колата е без аларма, затова и се чудя дали да сложа, тъй като се притеснявам да не би проблема да си остане и да е трябва после допълнителни модификации

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ако си остане проблема, алармата го решава, тя е с модул за централно, така че върши работа - изпитано лично.
Някой да може да ми препоръча къде в Пловдив монтират качествени, и съответно на добра цена, алармени модули 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
manos написа:Някой да може да ми препоръча къде в Пловдив монтират качествени, и съответно на добра цена, алармени модули
Аз мога да ти свърша работа,но нямам време сега щото ходя на работа и започваме да работим и в събота даже,бързо става поставянето на аларма
А колкото до проблема с централното машинката е сдала багажа и затова ти прави този номер това е.ако не си затворил някоя врата или имаш проблем с централното
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
7 мнения
• Страница 1 от 1