Как се свалят фаровете..???
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Как се свалят фаровете..???
Може ли някой да ми каже как се свалят фаровете,искам да ги сменя с нови?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Как се свалят фаровете..???
1.Сваляш преднта броня(махаш лайсните и развиваш болтовете и врътваш ключалките отстрани) .
2.Дърпаш равномерно от двете страни и изключваш кабелите на халогените ако имаш такива и датчика на температурата.
3. отваряш капака ,без да го вдигаш и развиваш винтовете на решетката .
4.Под решетката има едни зъби , натискаш внимателно и я дърпаш напред,иначе се криви .
5.Мигачите са хванти за фара , могат да паднат преди и след това... по избор с 2 винта са отзад.
6.Фаровете се държат за едни пластмасови дюбелчета завити с плстмсови винтове които се смазват след рзвиването.
7.Купи си нови такива с винтове от дару или кърти смело и навиий обикновени метални после .
8.Дърпаш фара , откачаш буксите на фара и машинката , мигача и всичко закачено .
9.Новите фарове (обикновено Депо ) са без ЕЛ машинки.
10.Махаш Ел машинката много внимателно от стария и слагаш на новия. Ръчния реглаж не е монтиран на новия фар.
11.Монтираш си ксенона след това както в фара вън и повтаряш обратната процедура.
12.Черпиш едно Столично тъмно ,че изписах цял ферман .
2.Дърпаш равномерно от двете страни и изключваш кабелите на халогените ако имаш такива и датчика на температурата.
3. отваряш капака ,без да го вдигаш и развиваш винтовете на решетката .
4.Под решетката има едни зъби , натискаш внимателно и я дърпаш напред,иначе се криви .
5.Мигачите са хванти за фара , могат да паднат преди и след това... по избор с 2 винта са отзад.
6.Фаровете се държат за едни пластмасови дюбелчета завити с плстмсови винтове които се смазват след рзвиването.
7.Купи си нови такива с винтове от дару или кърти смело и навиий обикновени метални после .
8.Дърпаш фара , откачаш буксите на фара и машинката , мигача и всичко закачено .
9.Новите фарове (обикновено Депо ) са без ЕЛ машинки.
10.Махаш Ел машинката много внимателно от стария и слагаш на новия. Ръчния реглаж не е монтиран на новия фар.
11.Монтираш си ксенона след това както в фара вън и повтаряш обратната процедура.
12.Черпиш едно Столично тъмно ,че изписах цял ферман .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
JIKI_RACER написа:1.Сваляш преднта броня(махаш лайсните и развиваш болтовете и врътваш ключалките отстрани) .
.

защо колега е нужно да се сваля предната броня за да се свалят фаровете

ето за маската:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1#p2059681
Последна промяна the_gate на 20 Ное 2010, 18:02, променена общо 1 път
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Всичко е точно но незнам защо да сваля бронята. 
Оп колегата ме е изпреварил.

Оп колегата ме е изпреварил.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
the_gate написа:JIKI_RACER написа:1.Сваляш преднта броня(махаш лайсните и развиваш болтовете и врътваш ключалките отстрани) .
.
![]()
защо колега е нужно да се сваля предната броня за да се свалят фаровете
щото някой преди вас ги е свалял и като начупи зъбите после решетката си излиза и без бронята .
Става и без бронята ама знае ли къде са палците и как да ги натисне? че аз хем ги знаех и ги натисках и накрая пак укривих маската.
Да изтрия това за бронята ако трябва?Що да ни е лесно като мое да се мъчим

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Джики, ти ще изтриеш за махането на бронята, но на моята кошница италианото махал маската и счупил щипките и защо да купува нови, като може да бодне две рапитки от долу
Ако не бях махнал бронята да видя рапитките, щях да потроша всичко от напъване и дърпане.
Мисълта ми е, че инструкцията за сваляне на бронята трябва да я има, поне като опция, ако не излиза маската с второто-трето дърпане
Едва ли само на мен ми се е паднал жабар с винтоверт
Поздрави,
Д

Ако не бях махнал бронята да видя рапитките, щях да потроша всичко от напъване и дърпане.
Мисълта ми е, че инструкцията за сваляне на бронята трябва да я има, поне като опция, ако не излиза маската с второто-трето дърпане

Едва ли само на мен ми се е паднал жабар с винтоверт

Поздрави,
Д

Благодаря Ви колеги за отговора...ще пробвам събота и неделя и ще пиша да ли е имало винтоверт и други такива... 

7 мнения
• Страница 1 от 1