Газово проблемче
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Газово проблемче
Така другата седмица ще имплантираме газ,защото и 10 итра разход пак идва тежко при тея цени,а 518-ката така или иначе не върви и няма да и се отрази много.
Та въпроса ми е в това,че ни предлагат 3 варианта за газова
1.С плочка-500 лева най-евтинотос възможност за съсипване на дебитомера при гръм.А и майстора каза,че с този мотор на това купе разхода може да хвръкне страшно нагоре и да се окуци много.
2.С ламбда контрол или нещо подобно беше за 900 лева нямало да има проблеми като при първия вариант.
3.Този вариант го изключваме,защото е газовия инжекцион,а той струва колкото половината кола.
Според мен най-удачният вариант е 2,защото все пак е БМВ и не трябва да върви като загинало,а и като е БМВ нещата трябва да са качествени.
И МОЛЯ БЕЗ ПОСТОВЕ НЕДЕЙТЕ ГАЗ и ТН.
Та въпроса ми е в това,че ни предлагат 3 варианта за газова
1.С плочка-500 лева най-евтинотос възможност за съсипване на дебитомера при гръм.А и майстора каза,че с този мотор на това купе разхода може да хвръкне страшно нагоре и да се окуци много.
2.С ламбда контрол или нещо подобно беше за 900 лева нямало да има проблеми като при първия вариант.
3.Този вариант го изключваме,защото е газовия инжекцион,а той струва колкото половината кола.
Според мен най-удачният вариант е 2,защото все пак е БМВ и не трябва да върви като загинало,а и като е БМВ нещата трябва да са качествени.
И МОЛЯ БЕЗ ПОСТОВЕ НЕДЕЙТЕ ГАЗ и ТН.

ТДС - Турбо Див Селянин
- VANOS
- Потребител
-
- Кара: E38 730d
- Мечтае да кара: E38 740i
- Детайли за колата: E38 730d
4/2000
Сложих газовата при едни юнаци в Лозенец - на много забито място са, но съм много доволен. Струваше ми 605 лв. с абсолютно всичко + узаконяване. По-скъпо е от повечето места, но всичко е Lovato и не правят компромиси с чарколяците. Даже ме накараха да сменя дистр. капачка и палец, та ми излезна почти 800!
Преди месец заведох 1 колега и му направиха 10% отстъпка, защото го водя аз.
Ако нямаш нещо друго предвид, пиши ЛС и ще те заведа.
Преди месец заведох 1 колега и му направиха 10% отстъпка, защото го водя аз.
Ако нямаш нещо друго предвид, пиши ЛС и ще те заведа.
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...
2 мнения
• Страница 1 от 1