Свързване кам 1-ви отоплителен кръг, откъде?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
Свързване кам 1-ви отоплителен кръг, откъде?
Здравейте,
Трябва да си свържа изпаритела на газовата към 1-я кръг на водата. То майсторите не могат разберат от къде та аз, един път ми го връзва към маркучите на там някаква допълнителна помпа за климатроника, дето спира водата като пусна парното. После върза към маркучите от въздушния филтър, влизат 2 маркуча, ама там не вървело вода като е студена колата. Айде после среза и маркучите от инжекцията и там не върви като е студена. Нарезаха ми се сичките маркучи вече...
И колата си върви доста на бензин докато дигне температурата. А газовата е метанов инжекцион и не превключва докато не стане 20 гр.
Та въпроса ми е къде да се свържат маркучите, дето излиза водата директно от 1-я кръг с най-голям дебит?
Колата е комби 520i e34
Благодаря предварително.
Трябва да си свържа изпаритела на газовата към 1-я кръг на водата. То майсторите не могат разберат от къде та аз, един път ми го връзва към маркучите на там някаква допълнителна помпа за климатроника, дето спира водата като пусна парното. После върза към маркучите от въздушния филтър, влизат 2 маркуча, ама там не вървело вода като е студена колата. Айде после среза и маркучите от инжекцията и там не върви като е студена. Нарезаха ми се сичките маркучи вече...

Та въпроса ми е къде да се свържат маркучите, дето излиза водата директно от 1-я кръг с най-голям дебит?
Колата е комби 520i e34
Благодаря предварително.
живей живота си и карай BMW
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Свързване кам 1-ви отоплителен кръг, откъде?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
Маркуч номер 5 влиза в клапаните на парното,това е водата която първо отива към радиатора на парното.
И маркуч номер 6 от там се оттича после.
Вържи си изпарителя на тези два маркуча,като маркуч номер 5 го срежи малко преди сгъвката,а маркуч номер 8 след сгъвката.
Маркуч номер 5 влиза в клапаните на парното,това е водата която първо отива към радиатора на парното.
Вържи си изпарителя на тези два маркуча,като маркуч номер 5 го срежи малко преди сгъвката,а маркуч номер 8 след сгъвката.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
LiTtLeRoCk написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=11_1123&hg=11&fg=35
8 или 6? май се обърка

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
Мерси! Ше го напрайм така
живей живота си и карай BMW
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И монтирай изпарителя ниско долу за да не те ебава после като обезвъздушаваш, и да има теми защо грее и защо не иска да се обезвъздуши

6 мнения
• Страница 1 от 1