маслен радиатор тдс
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
маслен радиатор тдс
здравейте колеги
въпроса ми е за масления радиатор на е-36 2.5tds има ли разлика с тоя на е-34 2.5 tds?
знам само че на е-36 е под водния
а на е-34 е най отпред,незнам извода за тръбите същите ли са,захвата се оправя не е проблем

въпроса ми е за масления радиатор на е-36 2.5tds има ли разлика с тоя на е-34 2.5 tds?
а на е-34 е най отпред,незнам извода за тръбите същите ли са,захвата се оправя не е проблем

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: маслен радиатор тдс
Каква е целта на занятието ???shankylov написа:здравейте колеги![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
целта е на моето е-36тдс на сложа маслен радиатор от е-34 понеже има наличен такъв.само ако става 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Радиятора ти е дал фира или си го счупил и затова искаш да го сменяш така ли да разбирам ??? Не е проблем да присадиш радиятор от каквато кола си искаш стига да му намериш място. Гадното е че ще трябва да преправяш радикално маслените пътища и на финала да не ти излезе по скъпо отколкото да си вземеш от някой морга втора употреба. Не струват повече от40-50лв. Казвам ти го защото и аз съм търсил и им знам ценитеshankylov написа:целта е на моето е-36тдс на сложа маслен радиатор от е-34 понеже има наличен такъв.само ако става

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
slavianko написа:Радиятора ти е дал фира или си го счупил и затова искаш да го сменяш така ли да разбирам ??? Не е проблем да присадиш радиятор от каквато кола си искаш стига да му намериш място. Гадното е че ще трябва да преправяш радикално маслените пътища и на финала да не ти излезе по скъпо отколкото да си вземеш от някой морга втора употреба. Не струват повече от40-50лв. Казвам ти го защото и аз съм търсил и им знам ценитеshankylov написа:целта е на моето е-36тдс на сложа маслен радиатор от е-34 понеже има наличен такъв.само ако става
+1
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
6 мнения
• Страница 1 от 1