Въпроса за емблема?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Въпроса за емблема?
Интересува ме емблемата на багажника "520i" с лепило ли е закрепена или с крачета и дупки в ламарината?На пръв поглед е доста стабилно закрепена 

- lariii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Въпроса за емблема?
Това зависи само от този който я е сменял(слагал).Попринци е само с крачета , но може някой преди теб да я е свалял и залепил.Пробвай леко ако не стане така преценката е твоя какво да правиш. 

-------------------------------------
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
lariii написа:Това зависи само от този който я е сменял(слагал).Попринци е само с крачета , но може някой преди теб да я е свалял и залепил.Пробвай леко ако не стане така преценката е твоя какво да правиш.
В тоя ред на мисли, мисля че като се свали кората на капака, емблемата може да се бутне отвътре съвсем безопасно за боята

- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
_65536_kb_sec_ написа:lariii написа:Това зависи само от този който я е сменял(слагал).Попринци е само с крачета , но може някой преди теб да я е свалял и залепил.Пробвай леко ако не стане така преценката е твоя какво да правиш.
В тоя ред на мисли, мисля че като се свали кората на капака, емблемата може да се бутне отвътре съвсем безопасно за боята
Да така е колега от зад се бута емлемата.Аз моите ги свалих защото си направих обемни стикери които изглеждат като нови емблеми.

- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
в "друг" ред на тия мисли, можеш да си сложиш емблема от 540...примерно. Виждал съм някои малчугани да вдигат кубатурата по тоя начин
...на мойта нямаше нищо и голям зор да си намеря емблема. Залепих стикер ... 518 

- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
gi4o написа:в "друг" ред на тия мисли, можеш да си сложиш емблема от 540...примерно. Виждал съм някои малчугани да вдигат кубатурата по тоя начин...на мойта нямаше нищо и голям зор да си намеря емблема. Залепих стикер ... 518
Стига бе се сме пораснали мисля

Емблемата "BMW" е с крачета, но надписа "520i" е с двойно залепящо. 100% съм сигурен
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
fox1981 написа:gi4o написа:в "друг" ред на тия мисли, можеш да си сложиш емблема от 540...примерно. Виждал съм някои малчугани да вдигат кубатурата по тоя начин...на мойта нямаше нищо и голям зор да си намеря емблема. Залепих стикер ... 518
Стига бе се сме пораснали мисляНе просто със стикери се занимавам и съм си направил двете емблеми на капаците(за БМВ емблемите говоря) но в тоя ред на мисли ако искаш мога да ти направя и 516 тогава ще избиеш рибата
![]()
Поздрави.
доколкото знам за Е34 няма по-малък матор от 1.8, иначе на драго сърце бих си позволил тая закачка

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Някакви келеши ми бяха открали емблемата на предния капак преди 2-3 месеца.Обиколих магазините и взех някаква за 25лв и понеже не исках да я сменям заедно с пластмасата (подложката и) понеже оригиналната си беше останала отлепих внимателно новата емблема от подложката (така или иначе подложката изглеждаше такова менте че неможеше повече) намазах новата с малко поксипал и готово все още си стои по същия начин цяло лято...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
BABHOMED написа:Някакви келеши ми бяха открали емблемата на предния капак преди 2-3 месеца.Обиколих магазините и взех някаква за 25лв и понеже не исках да я сменям заедно с пластмасата (подложката и) понеже оригиналната си беше останала отлепих внимателно новата емблема от подложката (така или иначе подложката изглеждаше такова менте че неможеше повече) намазах новата с малко поксипал и готово все още си стои по същия начин цяло лято...
и на мене ми се е случвало, само че като слагах новата, я омазах хубаво с лепило

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
gi4o написа:BABHOMED написа:Някакви келеши ми бяха открали емблемата на предния капак преди 2-3 месеца.Обиколих магазините и взех някаква за 25лв и понеже не исках да я сменям заедно с пластмасата (подложката и) понеже оригиналната си беше останала отлепих внимателно новата емблема от подложката (така или иначе подложката изглеждаше такова менте че неможеше повече) намазах новата с малко поксипал и готово все още си стои по същия начин цяло лято...
и на мене ми се е случвало, само че като слагах новата, я омазах хубаво с лепило...сега тря с оксижен да я свалят...аз също
Вие сте луди!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Двойно залепващо..Колегата ми се занимава с такива работи и видях двойно залепваща лента която няма отлепване (но едва ли ще е подходяща за емблемата)..
П.П. Преди време ми се беше разлепиал антената а тя е такава индуктивна на задното стъкло сложих и лента 3М и се пробвах да я отлеяп за да видя колко е силна.Е неможах да я отлепя !
П.П. Преди време ми се беше разлепиал антената а тя е такава индуктивна на задното стъкло сложих и лента 3М и се пробвах да я отлеяп за да видя колко е силна.Е неможах да я отлепя !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
В край на сметка "520i" трябва да е с двойнозалепващо сложен от завода?Работата е че харесвам повече изчитените неща и предпочитам да е празно.Но ако е с крачета и след махането ще има дупки за крачетата по-добре да си остане.Почти съм сигурен че моята си е заводската и никой не я е пипал от тогава 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2