Амортесьори
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Амортесьори
Привет,
След като паднах в поредниа проект за метро ,т.е. доста дълбока дупка, на нашия любим кмет Софиянски (Да му го...) днес забелязах че са ми изпуснали и 2та предни амортесьора.
Кажете какви да взема. Кои са по-добри за нашите машини... по-издържливи и т.н. Също така ме интересува и от къде. Във ВАРИ ми дават Закс или Боге за 250-60 лева ама ми се виждат много.
Видиях в цените че някои колеги са взимали по 130.
Благодаря предварително
След като паднах в поредниа проект за метро ,т.е. доста дълбока дупка, на нашия любим кмет Софиянски (Да му го...) днес забелязах че са ми изпуснали и 2та предни амортесьора.
Кажете какви да взема. Кои са по-добри за нашите машини... по-издържливи и т.н. Също така ме интересува и от къде. Във ВАРИ ми дават Закс или Боге за 250-60 лева ама ми се виждат много.
Видиях в цените че някои колеги са взимали по 130.
Благодаря предварително
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Основно правило :
BOGE ,но със щампован надпис
Цена в магазин около 400 лв. 2-та броя
Това е истинският амортесор
Георги Пенчев
BOGE ,но със щампован надпис

Георги Пенчев
- VANOS
- Потребител
-
- Кара: E38 730d
- Мечтае да кара: E38 740i
- Детайли за колата: E38 730d
4/2000
В ДН в Овча купел сложих предни Sachs - излезнаха ми по 212 лв./бр. с прахозаборниците и монтажа, с 2 год гаранция... Какво да ти кажа, новите амортисьори са си нови, но Sachs май са много меки за това тежко купе, вози като лодка, няма твърдост в завоите. Знам, че пружините също играят много важна роля за това, но следващите ще са BOGE... ако с бимбо доживеем до тогава 

Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...
KONI
След като проучих внимателно опциите, си сложих 4 KONI. Излиза малко по-скъпо - около 900 четирите, но за това, което получаваш мисля, че напълно си заслужава...
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Амортесиори предни 125лв. 1Бр. Monroe 3год. Гаранция - е че малко по твърдо взе да вози от оригиналните
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Вчера ги сменихме в Д и Н в Младост 2.Сложихме ЗАХС.Цената на един амортесиор газов немски е 155 лева.Общо всичко излезе 389 лева с предпазителите за прах и всекви такива джаджи.
Возията стана както трябва да е.Просто колата се промени цялостно.Разликата между ЗАХСА И МОНРОТО е 30-40 лева цената,но не толкова добра возия.(поне аз смятам така)
Возията стана както трябва да е.Просто колата се промени цялостно.Разликата между ЗАХСА И МОНРОТО е 30-40 лева цената,но не толкова добра возия.(поне аз смятам така)
10 мнения
• Страница 1 от 1