Таван!!!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Таван!!!
Здравейте колеги. Знам, че има доста такива теми и във всички е описано подробно и със снимков материал как се лепи новия плат/кожа. Ама дайте малко снимки и обяснения как се сваля тоя таван, че ме е страх да не счупя някоя щипка или нещо друго. Освен това от каде го изкарвате тоя таван бе, аз като гледам няма да мине през вратата, може ли да се счупи лесно.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Re: Таван!!!
Моя го свалих само като развих 4те дръжки и сенниците. И да не забравиш преди това да откачиш буксите на все плафони и да свалиш средната и задните колонки. Помня че отзад имаше 2 релсички, но на моята бяха преебани така че след болчетата директно си падна. Иначе предполагам ще трябва да се издърва напред. После го извадих през една от задните врати. От страната от която ще го вадиш наместваш предната седалка макс напред и с максималко изправена облегалка за повече място. И с леко и внимателно прегъване излиза.

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
И аз моя го вадих през задната врата(малко трудно излиза но става),одзад мисля бяха 3 щипки,а ако имаш шибидах и там пак е на щипки
!Като махаш корите на колонките внимавай че от долната стана има едни крачета да не се счупят.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Преди няколко дни отново свалях и слагах таван на 34-ка. Всичко си е както каза колегата Ротвайлер, никак не е сложно. Само за по-лесно свали предна дясна седалка, да имаш място да работиш спокойно. Вадене и вкарване-от задна дясна врата, като го повиваш леко в дясно. Добре ще е при положение, че ти е за първи път, да има някой приятел при теб да ти придържа. Успех 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
4 мнения
• Страница 1 от 1