нагреватели на страничните огледала...?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
нагреватели на страничните огледала...?
здравейте колеги,от скоро имам Е34 525tds,и имам проблем със страничните огледала,постоянно нагряват...... 

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: нагреватели на страничните огледала...?
galoper написа:здравейте колеги,от скоро имам Е34 525tds,и имам проблем със страничните огледала,постоянно нагряват......
Нормално е. Освен ако не греят и без контакт... тогава не е нормално. Доколкото зная при е34 (повечето) е така... има колеги, които казват че им се пускат със задното стъкло... но не съм наясно дали заводски е така или е преправяно... Имаше и доста дискусии относно датчици за температурата, температури при които сработват/изключват...
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Здравейте!
Подгряването на огледалата се контролира от периферните модули на вратите.
При външна Т над 25*С не се включват, при по-ниска се включват за определено време, изчислено от модулите.
И при по-ниска от -10*С работят постоянно.
Колега, пускам ти мнението, понеже ти е първо. Кирилизаторът на форума се намира ето тук:
Знам, че звучи досадно, но нека това е първото и последното ти мнение на латиница във форума.
Добре дошъл и от името на модераторите желая приятни моменти!
Postman
Zdraveite!
Podgriavaneto na ogledalata se kontrolira ot perifernite moduli na vratite.
Pri vunshna Tª nad 25ºC ne se vkluchvat,
Pri po-nisca se vkluchvat za opredeleno vreme,kalkulado ot modulite
I pri po-niska ot -10ºC rabotiat postoianno
p.s.Neka niakoi da mi kaje kak da prevurna napisanoto na kirilica.Izviniavam se za tova
Подгряването на огледалата се контролира от периферните модули на вратите.
При външна Т над 25*С не се включват, при по-ниска се включват за определено време, изчислено от модулите.
И при по-ниска от -10*С работят постоянно.
Колега, пускам ти мнението, понеже ти е първо. Кирилизаторът на форума се намира ето тук:
Знам, че звучи досадно, но нека това е първото и последното ти мнение на латиница във форума.
Добре дошъл и от името на модераторите желая приятни моменти!
Postman
Zdraveite!
Podgriavaneto na ogledalata se kontrolira ot perifernite moduli na vratite.
Pri vunshna Tª nad 25ºC ne se vkluchvat,
Pri po-nisca se vkluchvat za opredeleno vreme,kalkulado ot modulite
I pri po-niska ot -10ºC rabotiat postoianno
p.s.Neka niakoi da mi kaje kak da prevurna napisanoto na kirilica.Izviniavam se za tova
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
има различни варианти тука 
мойте се пускат когато натисна копчето на климатроника за вентилация само към стъклата...тогава автоматично се пускат реотаните на задното стъкло и тези в страничните огледала....след около 15-20 мин (не съм засичал точно) реотаните и огледалата спират да греят за което може да се съди и по изгасването на лампата на копчето за реотаните на задното стъкло...за да пуснем пак цялата система макар и без да пипаме копчето каращо въздушния поток да е към стъклата, просто натискаме пак копчето за реотаните и те пак така си греят 15-20 мин заедно с огледалата

мойте се пускат когато натисна копчето на климатроника за вентилация само към стъклата...тогава автоматично се пускат реотаните на задното стъкло и тези в страничните огледала....след около 15-20 мин (не съм засичал точно) реотаните и огледалата спират да греят за което може да се съди и по изгасването на лампата на копчето за реотаните на задното стъкло...за да пуснем пак цялата система макар и без да пипаме копчето каращо въздушния поток да е към стъклата, просто натискаме пак копчето за реотаните и те пак така си греят 15-20 мин заедно с огледалата
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
При мен си греят постоянно и не смятам, че е проблем. Представете си, дори и при 30 градуса външна завали дъжд? А досега мойте зима, лято, дъжд, сняг не съм ги виждал запотени или заледени повече от 1-3 минути

и при мен си има ток на контакт още, погледнах и температурата,беше малко под 25 градуса.като сменям стъклата ще засеча и кога спират да нагреват,че забравих...
е34 ката е 10.93г ,климатроника с шайбите за хокей.
п.с. ебате Марто,ако се сетиш ще провериш ли какво съпротивление ти дава нагреватела,да знам като купувам.. че сега единия дава 12к ома другия 50к ома
и двете не нагреват изобщо.. и драсни тука да се образоваме

е34 ката е 10.93г ,климатроника с шайбите за хокей.
п.с. ебате Марто,ако се сетиш ще провериш ли какво съпротивление ти дава нагреватела,да знам като купувам.. че сега единия дава 12к ома другия 50к ома

6 мнения
• Страница 1 от 1