...
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: E34 проблем при палене
Смени бензиновия филтър на първо време е може да пали от 1-во въртене вече, друго - насочи се към бензиновата помпа евентуално. За газта: провери си свещите дане би да са "удавени" и лулите в какво състояние са, както и бубините, т.е. светкат ли. От колко време караш на газ, може би мембраните на изпарителя да са фира - смяна с нови, също може да е пълен с едно масло което го слагат в газта за смазване на мотора, смени си филтъра на газта - задължително. Последно ако не можеш да си направиш центровка на газта ходи на газаджии. Поздрави.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
...
Последна промяна biem_w на 20 Окт 2010, 20:12, променена общо 1 път
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
За единият проблем съм абсолютно сигурен, тъй като ми се е случвало. Смесва газ и бензин и затова трябва да се държи на средни и високи обороти, докато изчисти. На ниски се дави. Няколко причини се сещам, от които може да го прави, но е това, от опит знам, също мислих за вариант- бензинова помпа, но след като я проверих го изключих. Смених изпарителя с нов и проблема се реши. Поне така бе при мен, уредбата ми бе стара. Успех с ремонта.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
5 мнения
• Страница 1 от 1