проблем със спирачки..
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
проблем със спирачки..
Колеги.. днеска от обяд почна едно тракане.. Ситуацията е такава.. карам си всичко е наред.. ни лип ни трак.. обаче като спирам и натискам спирачка.. мина ли с натисната спирачка през неравност и се чува страшен удар метал в метал.. Преди седмица колата беше на подемник и всичко изглеждаше добре отдолу.. Варианта за който се сещам само е лабав супорт.. 

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Re: проблем със спирачки..
Еми айде пак на подемника
Освен това,което си мислиш отдолу има бая втулки по носачите,които издават същия звук като си заминат.Но най-сигурно е проверката на подемника 

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BMario написа:Еми айде пак на подемникаОсвен това,което си мислиш отдолу има бая втулки по носачите,които издават същия звук като си заминат.Но най-сигурно е проверката на подемника
Питам понеже ми прави впечатление, че се чува само като натискам спирачката.. а като не съм дори и през силни нераности не трепва..
uricatoli написа:BMario написа:Еми айде пак на подемникаОсвен това,което си мислиш отдолу има бая втулки по носачите,които издават същия звук като си заминат.Но най-сигурно е проверката на подемника
Питам понеже ми прави впечатление, че се чува само като натискам спирачката.. а като не съм дори и през силни нераности не трепва..
колега има едни втулки на болтовете които държат апарата виж първо тях
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
И аз тропах до вчера по същия начин, само като пипнех спирачката, след смяна на къси и дълги носачи вече не тропам
5 мнения
• Страница 1 от 1