Синя мечта
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Синя мечта

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Това се едно сега излиза от завода 

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Толкова запазен екземпляр не съм виждал..Ама и цената си му е хубава 

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Верно , така е , такъв Шевролет мога да си купя за същите пари , със сички екстри и със сини пръскалки на чистачките
По темата :
Преди време в едно мнение на един от нашите модератори пишеше за този екземпляр и ми отне около 10 минути да го издиря в нета и около 1 час да го гледам с някаква тъпа усмивка на монитора . Уникален автомобил . Не вярвам , че има човек , дори не толкова запален по марката , като повечето от нас , у който да не трепне нещо в момента в който погледне тази синя красавица . Невероятното излъчване на М5 Туринг - скритата ярост на мощният агрегат и едновременно с това странното спокойствие на туринга ............. Блясъкът на 18'' Мпаралел - а ........19000 km - един тепърва готов за подвизи див звяр, търсещ своя укротител .......dreams .......
По темата :
Преди време в едно мнение на един от нашите модератори пишеше за този екземпляр и ми отне около 10 минути да го издиря в нета и около 1 час да го гледам с някаква тъпа усмивка на монитора . Уникален автомобил . Не вярвам , че има човек , дори не толкова запален по марката , като повечето от нас , у който да не трепне нещо в момента в който погледне тази синя красавица . Невероятното излъчване на М5 Туринг - скритата ярост на мощният агрегат и едновременно с това странното спокойствие на туринга ............. Блясъкът на 18'' Мпаралел - а ........19000 km - един тепърва готов за подвизи див звяр, търсещ своя укротител .......dreams .......

Последна промяна Is. на 27 Юли 2010, 20:09, променена общо 3 пъти
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка

Това е другата ми мечта-имаше я в немското мобиле миналата зима
Беше обявена на 13 евра,като си беше карана -250 000км,с повечето гъдели

Но пък още я бленувам

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ако имам парите веднага заминавам и я купувам без да се замисля
Това комби е автомобил мечта
Струва си всяка стотинка , че даже май са й малко парите ако ме питате.реално според мен трябва да й се търсят поне 55 000 Евро.
Това комби и след 40 години ще е нещо изключително !
Георги Пенчев

Това комби е автомобил мечта

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Penchev написа:Ако имам парите веднага заминавам и я купувам без да се замисля![]()
Това комби е автомобил мечтаСтрува си всяка стотинка , че даже май са й малко парите ако ме питате.реално според мен трябва да й се търсят поне 55 000 Евро.
Георги Пенчев
Същото ама МО-ТА-МО казах днес на моите колеги, които не доумяваха как може тази кола от 1992г. да струва толкова пари и ми обясняваха каква кола съм щял да си купя за същите тези пари.
"Ако имах парите заминавам и я взимам тази красавица без пазарлък, е хайде ще искам да ми отстъпи 10Е за парлама" Това бяха думите ми, които породиха

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
преди няколко теми се говореше уж форумът да ставал технически.....тази тема е направо образец за техническо насочен форум....
остава да се спретне и още един подфорум - разменяне на картинки от дъвки и т.н.
остава да се спретне и още един подфорум - разменяне на картинки от дъвки и т.н.
@2bar написа:преди няколко теми се говореше уж форумът да ставал технически.....тази тема е направо образец за техническо насочен форум....
До някъде си прав, но все пак тази тема се намира тук не заради цвета на автомобила или добрите снимки, а заради техническите решения които не се виждат на снимките, но за които всеки знае и всеки който е писал тук мечтае да има под капака на 5-тицата си...
Дано това оправдава изключението.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
Техническото състояние на тази кола си е е***о майката
..Толкова запазени машини нз дали ще се намират скоро..То тази не е ползвана изобщо..

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
- BABHOMED
- ентусиаст
-
Мисля че в БГ са вървяли около 90 000-100 000лв нови със всички екстри само че,седан.Поне моята е закупена за 84 000 лв но като се накичат и другите глезотии..Опааа това е М ххяхях ами сами си направете сметката 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2