проблем с паленето на е34 2.5 тдс
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- DonAxel
- Потребител
-
- Кара: bmw e34 2.5 tds
- Мечтае да кара: bmw 7 seriq
проблем с паленето на е34 2.5 тдс
колеги моля за помощ скоро си земах пак 5ца но имам малак проблем с паленето като вратна и таман запалии огасне траа като запали и давам газ но не винаги го прави имам чувство че все едно не и достига нафта пак има нафта моля дайте ми савет поздрави
--------------------------
Колега добре дошъл и успех във форума
Пиши по-разбираемо.
В това изречение от три реда ми се струва, че ще се загубиш и ти който си го писал ...
tsb_bg
--------------------------
Колега добре дошъл и успех във форума

Пиши по-разбираемо.
В това изречение от три реда ми се струва, че ще се загубиш и ти който си го писал ...
tsb_bg
Re: проблем с паленето на е34 2.5 тдс
Най лесното е да пробваш с възвратен клапан преди или след горивния филтър,въпрос на избор.По-трудното е да се заровиш в търсачката и да търсиш отговори там
- DonAxel
- Потребител
-
mirtko написа:Най лесното е да пробваш с възвратен клапан преди или след горивния филтър,въпрос на избор.По-трудното е да се заровиш в търсачката и да търсиш отговори там
колега нищо не разбирам от това което ми казваш може ли малко по простичко дами го обясниш щото не разбирам много от коли а това палене много ме тревожи пали когато си иска сега напоследак още по трудно пали сутрин някои път пали от 1 път някои път дори и не пали да не е да смучи въздух или не знам и аз.Поздрави

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
DonAxel написа:mirtko написа:Най лесното е да пробваш с възвратен клапан преди или след горивния филтър,въпрос на избор.По-трудното е да се заровиш в търсачката и да търсиш отговори там
колега нищо не разбирам от това което ми казваш може ли малко по простичко дами го обясниш щото не разбирам много от коли а това палене много ме тревожи пали когато си иска сега напоследак още по трудно пали сутрин някои път пали от 1 път някои път дори и не пали да не е да смучи въздух или не знам и аз.Поздрави
Колега,проверете подгряването,включително и релето.
Постави прозрачен участьк в захранването кьм ГНП(ако няма) и виж сутрин какво се случва,имали гориво нямали.
Поставянето на невьзвратен клапан след филтьра сьщо помага а и бива да има заради остарелите врьзки и маркучи.
Ако не си в час пиши от кьде си и някои колега от твоя регион да помага.
Поздрави
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- DonAxel
- Потребител
-
presko79 написа:DonAxel написа:mirtko написа:Най лесното е да пробваш с възвратен клапан преди или след горивния филтър,въпрос на избор.По-трудното е да се заровиш в търсачката и да търсиш отговори там
Колега,проверете подгряването,включително и релето.
Постави прозрачен участьк в захранването кьм ГНП(ако няма) и виж сутрин какво се случва,имали гориво нямали.
Поставянето на невьзвратен клапан след филтьра сьщо помага а и бива да има заради остарелите врьзки и маркучи.
Ако не си в час пиши от кьде си и някои колега от твоя регион да помага.
Поздрави
колега не сам час ама хич от Ловеч съм някои ако може да помага иначе сам голям фен на БМВ Поздрави
------------------------------
Колега прочети правилата

::: Основни правила :::

14. Не ни губете трафика и времето - придържайте се към благоразумието, не цитирайте дълги пасажи, когато само откъс върши работа. Не допускайте вмъкнати цитати (цитат в цитат).
tsb_bg
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Палиш колата. Отиваш в Габрово при Преско79 и той ти гледа колата. Проблема ти е решен.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
като казваш че не разбираш от автомобили иди най добре при някой който горе долу ги вдява нещата,иначе и аз си мисля че проблема идва от подгряването..
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Най-добре ходи до преско,първо да видиш как стават нещата,пък после сам,че така на обяснение надали ще разбереш.Иначе на горивния филтър който е до дясното бомбе,примерно сутрин преди да запалиш свали скобата и виж дали в маркуча има нафта,ако и това не разбереш, по-добре си направи една ваканция до габрово 

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В Ловеч няма как да не знаеш за Румен Тонков.Сервиза му е в ДАП-а , отиваш там и свършваш работа.Другия вариант е в Габрово при колегата Преско.
Аз си мисля ,че ако влезеш в търсачката и отделиш малко време да прочетеш стари теми ще намериш следа за проблема
Георги Пенчев
Аз си мисля ,че ако влезеш в търсачката и отделиш малко време да прочетеш стари теми ще намериш следа за проблема

Георги Пенчев
9 мнения
• Страница 1 от 1