Защо модераторе?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

ЗАЩО изгонихте Ivan.?

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 22 Юли 2010, 17:22

Уважаеми г-да Модове , Админи и всички от ръководството ,

Имам един въпрос към вас : Защо изгонихте Иван ?

НЕ е помогнал на никой ?
Няма адекватни отговори по въпросите ?
Никой не се допитва до него ?
Обидил ви е много или засегнал вътрешно и на чест ?

С голямо нежелание я пиша тая тема ,ама явно тук си важи максимата - За милиони няма закони , за кокошка няма прошка !

И тук както и в друга тема ще го кажа :

Секцията е34 се напълни с плява , задават се ГЛУПАВИ въпроси (да не кажа малоумни,че се засягат хора)
Получават се същите отговори неподплатени с нищо , а в опита си да помогнеш те изкарват едва ли не не знам какъв си !
На мен не ми пречи , аз съм с Ванката приятел и винаги мога да го питам за всичко със или без тоя форум , ама нали затова е ФОРУМ - За да си комуникираме !
Пълно е с хора които дават съвети без даже да са се изцапали , да не кажа без да са отваряли капак дори .
По мое мнение ако тряябва да се гонят хора които трябва да излетят по едни или други причини ама ей го на.

Успех на всички с проблеми по дизеловите мотори на Е34 очакващи отговор който да им помогне да се върне усмивката им , а не да им помогне да гладуват цял месец щото са пробвали .

П.С. Нека всеки на който Ванката е помогнал да пише тука 2 реда , да видим колко страници ще стане ? И тоя на който не му е и той да пише .
Ами такъв си г-да Управници , е , от време на време го стяга капата , ама на тия години нема да го променим , то и аз съм крив ама на някои само :mhihi: ама да не говорим за мен си , темата е друга.
И да го баннете , Ванчо си остава най големия дизелов Е34 специалист !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: ЗАЩО изгонихте Ivan.?

Мнение от cod-cdbp » 22 Юли 2010, 17:36

JIKI_RACER написа:С голямо нежелание я пиша тая тема ,ама явно тук си важи максимата - За милиони няма закони , за кокошка няма прошка !

Като се сетя някой хора дето станаха модове какви коли карат и с какви средства разполагат май имаш право.
Инак си искаме Иван обратно и предлагам да направим анкета.
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Юли 2010, 17:43

ПИША САМО ЗАРАДИ Ванката
Навсякъде има правила-ясно е
Навсякъде има модове-тва също
НООО навсякъде има и лидери и момчета които с опита си помагат на всички.Едно от тия е Иван.На мен много пъти ми е помагал.Както на мен вероятно и на доста други.Не съм му адвокат но все пак изкам да кажа че с изгонването му тоа подфорум ще стане едно НИЩО..Защото много малко от знаещите пишат тука- а колите са стари-чупят се постоянно и ако плащате постоянно на майстор-не знам къде ще му излезе края.
Аз не се правя на познавач и разбирач ама карам БМВ от 16 години и все пак доста работи съм научил.Ванката е истински разбирач и е нужно такъв човек като него на този подфорум.
Аз се махнах от тоа подфорум заради модераторски изцепки и надали некога ще се върна.За мен той е затворена страница.
Нека и Ванката не го прави това което аз го направих.Той ще ви е нужен.
На мене като ми трябва имам 700 мин. към него безплатни и форума не ми е нужен.Ще ви е нужен на вас ГОСПОДА.
Лека вечер на всички ...дано не съм ядосал пак некой :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 22 Юли 2010, 17:44

viewtopic.php?f=7&t=212563 Ето ви одговора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 22 Юли 2010, 17:46

\MITETO\ DSB написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=212563 Ето ви одговора.

Ами чети внимателно де и кажи кво мислиш...че ако пускаме цитати ще станем разноцъкащи.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Юли 2010, 17:59

JIKI_RACER написа:
\MITETO\ DSB написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=212563 Ето ви одговора.

Ами чети внимателно де и кажи кво мислиш...че ако пускаме цитати ще станем разноцъкащи.

И аз съм си мислел какво ще стане аджеба ако спра да пиша тука, и веднага си отговорих - жиджкаджиите ще станат милионери :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тъпо но факт...
До някъде за това и започнах да пиша по други форуми, ето например в щатския форум, нещата са толкова по различни в техническите раздели, толкова по либерални, приятни за четене, а не само суха теория и сериозни постове като в учебник за техникум. И да хората си пускат картинки вместо отговори които смятам за забавни, както виждам че допадат и на много други хора, и става доста по весело.
Ми сори ама и това липсва на хората. За тва станах и мод на едно друго място, където установих точно такива правила - без заяждане, без насаждане на напрежение, поддържане на добър тон, и шеги и майтапи в нормални количества.
Загледайте се в старите теми, още когато Босев беше мод, да видите за какво иде реч... :cry:
Последна промяна cod-cdbp на 22 Юли 2010, 18:04, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 22 Юли 2010, 18:03

Товва е самата истина!
Не искам да кажа нищо но найстина се е държал доста арогантно!
Но заради недостатъчно разбиращи хора и аз спрях да пиша в този форум !По точно пиша но много малко!
Наистина е прекалено крайна мярка изгонването му от форума и наистина на доста хора е помогнал!
На доста хора ще им липсва неговото присъствие!
Доста хора ще си блъскат главите в скъпи удоволствия докато стигнат до реалния отговор които струва 2,50 (примерно) и 2 -часа пот!
Успех на всички,дано и двете страни си вземат бележка и отстъпят по малко!
BMW Service Team

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Юли 2010, 18:06

И сега какво колеги,поради факта,че е помогнал на много хора трябва да се търпи арогантното му и нагло поведение?
Според вас това поведение нормално ли е?
bmwfena написа:ПИША САМО ЗАРАДИ Ванката
НООО навсякъде има и лидери и момчета които с опита си помагат на всички.Едно от тия е Иван.

След като се е изявил като лидер,такъв пример за подражание ли трябва да дава.
Има и много други кадърни хора в този форум,и такива които ще се учим от грешките си,или тези на другите.
Нямам нищо лично към никого,но преди всичко е уважението един към друг.На теб,ще ти бъде ли приятно такова отношение,на мен лично не!
Вие едва ли не изкарахте,че Е34 не може без него,или някой друг,никой не се е родил научен,който не знае и,има желание,ще се научи.
Последна промяна LiTtLeRoCk на 22 Юли 2010, 20:25, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 22 Юли 2010, 18:06

_65536_kb_sec_ написа:
JIKI_RACER написа:

И аз съм си мислел какво ще стане аджеба ако спра да пиша тука, и веднага си отговорих - жиджкаджиите ще станат милионери :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тъпо но факт...
До някъде за това и започнах да пиша по други форуми, ето например в щатския форум, нещата са толкова по различни в техническите раздели, толкова по либерални, приятни за четене, а не само суха теория и сериозни постове като в учебник за техникум. И да хората си пускат картинки вместо отговори които смятам за забавни, както виждам че допадат и на много други хора, и става доста по весело.
Ми сори ама и това липсва на хората. За тва станах и мод на едно друго място, където установих точно такива правила - без заяждане, без насаждане на напрежение, поддържане на добър тон, и шеги и майтапи в нормални количества.
Загледайте се в старите теми, още когато Босев беше мод, да видите за какво иде реч... :cry:

Стояне вярно е ,че и ти ако спреш да пишеш тук ще стане съвсем каша!
Признавам ,че за някой неща ми скриваш топката!
И ми правиш голям кеф като покажаш колко чудеса си набил в твойта кола!
Поздрави на всички!
BMW Service Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 22 Юли 2010, 18:07

Тази тема едвали ще стои дьлго.
На мен ИВАН с нищо не ми е помогнал и сьм влизал в спорове с него дори(чисто технически разбира се ),но бива тоя човек да пописва в подфорум Е34.
Аз сьм за :yes: Моля вьрнете го
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 22 Юли 2010, 18:09

Господа Модове и Админи,
хората които пишат смислени мнения и съвети в тоя подфорум се броят на пръсти и Ivan е един от тях.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaHka » 22 Юли 2010, 18:12

Просто форума не е това което беше. И моите наблюдения са, че има една шепа хора които се ползват с некви превилегии ли незнам, ама сякаш няма правила за тях и никои не ги наказва... Само като се замисля колко народ не влиза вече във форума...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 22 Юли 2010, 18:14

BaHka написа:Просто форума не е това което беше. И моите наблюдения са, че има една шепа хора които се ползват с некви превилегии ли незнам, ама сякаш няма правила за тях и никои не ги наказва... Само като се замисля колко народ не влиза вече във форума...

:yes:
Е гледай ко стана с темата за БМВ фест 2010

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 22 Юли 2010, 18:18

...и аз да пиша в полза за Иван,
...той е един от малкото,който дава смислени мнения и издържа да дава съвети на тъпи въпроси.
темата е разисквана много пъти и наистина всичко се променя и няма да се върне задружния подфорум Е34
много жалко :( :cry:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Юли 2010, 18:22

И аз ще подкрепя това че Иван е изгонен несправедливо.. Вярно.. В последните дни беше арогантен, но мисля че му е простено на човек който го е грижа за колите и се ядосва как всеки ден в форума ни се регистрират такива като мен с кенефи и не спират да питат и питат.. Въпреки че се държа така тук тези дни.. мисля че му е простено.. на всеки му писва.. А и знам че ако не тук той е винаги готов да ти помогне или по телефона или в скайпа.. :yes:
Изображение

Следваща

Назад към E34