...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Проблем Е34
Не каза,на бензин правили го.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
да вярно
само на бензин като я карам. на газ работи добре. Значи има я и опцията (муче въздух от кихалките) тогава възможно ли е да тресе мотора ?

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Смуче ли въздух от кихалките ? Като не са читави ги хвърляй и слагай други... Причините да ти тресе може да са много... като например-зацапни дюзи...
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
dj_ennsy_1 написа:Смуче ли въздух от кихалките ? Като не са читави ги хвърляй и слагай други... Причините да ти тресе може да са много... като например-зацапни дюзи...
бе то,че смуче смуче от кихалките и утре ще се сменят но става дума ,че неработи като мотор на 800 оборота а се едно на 300-400 имам чуството,че идва по малко гориво на ниските
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- shumanski1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318-жената,e34 520-аз
няма да се притесняваш и мойта е така
.
само дет 1 път работи перфектно, 1 път работи като дракстер и нимой да откине

само дет 1 път работи перфектно, 1 път работи като дракстер и нимой да откине
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
LiTtLeRoCk написа:И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
Офф то се не трае вече,с тия обкиновени газови кво искате? ЩЕ имате проблеми разбира се!
Ту хубаво искате евтинко да ви е,ама вложете хубави пари за да си ги избиете после с кеф!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
Офф то се не трае вече,с тия обкиновени газови кво искате? ЩЕ имате проблеми разбира се!
Това което пишеш не е вярно,когато една газова уредба,и запалителната система на един мотор се поддържат редовно,проблеми няма да имаш никакви.Казвам го като човек който е имал две Е34ки с обикновена газова,и не съм имал проблеми с тях.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
LiTtLeRoCk написа:BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
Това което пишеш не е вярно,когато една газова уредба,и запалителната система на един мотор се поддържат редовно,проблеми няма да имаш никакви.Казвам го като човек който е имал две Е34ки с обикновена газова,и не съм имал проблеми с тях.
И двигателите са били м50 и м52? Точно тия са толкова капризни на газово,че няма на къде! На М20 ако искаш може да сложиш и най-умрелата газова!
А ти виждаш ли поддържана м50/м52ка вески ден? Щото аз виждам само умрелтаци ,още по-умрели от газовото дето им е набутано.
НЕ искам пак да говоря колко мразя АГУ защото пак ще стане проблем и ще ме псуват после маса хора.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
LiTtLeRoCk написа:Това което пишеш не е вярно,когато една газова уредба,и запалителната система на един мотор се поддържат редовно,проблеми няма да имаш никакви.Казвам го като човек който е имал две Е34ки с обикновена газова,и не съм имал проблеми с тях.
Пиши моята +1 ... 3 години и 60 000 км. Ти си я виждал и мисля, че не е от големите гробници...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dj_ennsy_1 написа:LiTtLeRoCk написа:Това което пишеш не е вярно,когато една газова уредба,и запалителната система на един мотор се поддържат редовно,проблеми няма да имаш никакви.Казвам го като човек който е имал две Е34ки с обикновена газова,и не съм имал проблеми с тях.
Пиши моята +1 ... 3 години и 60 000 км. Ти си я виждал и мисля, че не е от големите гробници...
Знаят я тази кола в Карлово всички ученички. И малки и големи

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
И двигателите са били м50 и м52? Точно тия са толкова капризни на газово,че няма на къде! На М20 ако искаш може да сложиш и най-умрелата газова!
А ти виждаш ли поддържана м50/м52ка вески ден? Щото аз виждам само умрелтаци ,още по-умрели от газовото дето им е набутано.
НЕ искам пак да говоря колко мразя АГУ защото пак ще стане проблем и ще ме псуват после маса хора.
Само да ти кажа ,че с газовия инжекцион повече ядове има .А и като се преее.. нали нещо по бензина и той умира. докатобикновеното АГУ си крета и го не бърка. Нови лули свещи маркучи и всичко е наред! А и разликата в разхода не е голяма ,даже май никаква- по последни сметки..

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
JIKI_RACER написа:BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:И как очакваш да работи добре мотора,като влиза въздух който не е отчетен от дебитомера,и следователно обеднява сместа.
Само да ти кажа ,че с газовия инжекцион повече ядове има .А и като се преее.. нали нещо по бензина и той умира. докатобикновеното АГУ си крета и го не бърка. Нови лули свещи маркучи и всичко е наред! А и разликата в разхода не е голяма ,даже май никаква- по последни сметки..
Ето това,е много вярно.
И трите ми БМВта са били с М50 с обикновена газова,и никога не съм имал проблеми,и винаги си ги поддържам в перфектно състояние.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а като умре датчика на кол. вал, урановото гориво ли пускате?
Не забравяйте такива факти и фактори

Не забравяйте такива факти и фактори

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2