Впечатления
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Впечатления
Последния път лед като зарихме стрелаката на резервоара показваше 20 литра,което реално погледнато според мен е 25-26 литра.Днес преди да я заредим почна да присецва преди бензиностанцията.След като я заредихме забелязах,че сме изминали 350 километра от което ме навежда мисълта,че стрелката каот е на 20 литра има около 25-26 както написах по нагоре.След кратки изчисления достигнах до извода или,че след основния ремонт пие доста малко или в деиствителност това 20 литра на стрелката е 5-6 литра отгоре,но дори и да е така пак гори малко.След като я взехме от сервиза пътувахме до Видин 500 км отиване и връщане.Преди при пълен резервоар след отиване и връщане стрелката седеще на 20 литра,а този път стрелката беше милиметър под средата на резервоара.Възможно ли е всичко това да се дължи на основния ремонт защото за 1500 км вече за 3-ти път забелязвам,че гори доста по-малко от преди.И дали ми се опровергава мнението,че състоянието на матора играе вайна роля за разхода 

ТДС - Турбо Див Селянин
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Всичко е възможно, но нещото което ще стане 100% (ако се разртаботва правилно) е, че като минеш 3-4к като се е разработила добре ще го смъкне още разхода. 

2 мнения
• Страница 1 от 1