Скоростна кутия за е34
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
Скоростна кутия за е34
Здравейте на всички потребители,имам едно запитване към вас не съм запознат много с това и затова се обръщам към вас. Понеже скоро ще купувам една е34 Автоматик,обаче не ми се кара автоматик искам да сменя скоростите,ще ми кажете ли какви пари да приготвя за едни ръчни скорости
Благодаря предварително извинявам се ако съм объркал раздела 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: Скоростна кутия за е34
Здравей колега. С две думи-голям филм. Не си прави илюзии-много работа и много ядове. Подразбира се, че някой вече се е сблъсквал с това.. Ако не ти се кара автомат, но е читав разбира се-давай да ти дам ръчката на бартер
А ако си твърдо решен-само частите, в зависимост какво и откъде купуваш, ползва ли се отстъпка, каква народност са въпросните части и .. ако имаш нужните умения, време, условия и инструмент, са в порядъка от 500 до 1000 лв., при положение, че не става за дни, а за месеци /ако си работник в автосервиз е въпрос на няколко дни
/ при положение че приемам, че и ти като всички нас ходиш на работа, имаш семейство, на което също трябва да обърнеш внимание,, но искаш да си я направиш сам- поне месец.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Не е толко голем проблем,дебитомер мисля че се сменя,педалите,скоростите разбира се,маховик съединител,кардана мисля че пасва,нова ръчка за скоростите,табло,еми то май това... опа ето че стана голям филм,е ама парите не са много.
хммм 200 лв кутия,50 лв дебитомер, 60 лв табло, педали поне 20 кинта,секви жила и простотиии още левове,лоста за скоростите макс 20 кинта съеднител и маховик 400 лв някъде... опа станаха грубо 800 лева,хммм аз за толко си зимам двигател бе!!!
с други думи не си го и помисляй,особено като си човек,който е нов в тези работи! Тия праи ги дай да си оправиш другата ръчка дето ще си харесаш.
хммм 200 лв кутия,50 лв дебитомер, 60 лв табло, педали поне 20 кинта,секви жила и простотиии още левове,лоста за скоростите макс 20 кинта съеднител и маховик 400 лв някъде... опа станаха грубо 800 лева,хммм аз за толко си зимам двигател бе!!!
с други думи не си го и помисляй,особено като си човек,който е нов в тези работи! Тия праи ги дай да си оправиш другата ръчка дето ще си харесаш.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BULL3T написа:Не е толко голем проблем,дебитомер мисля че се сменя,педалите,скоростите разбира се,маховик съединител,кардана мисля че пасва,нова ръчка за скоростите,табло,еми то май това... опа ето че стана голям филм,е ама парите не са много.
TЦ, дебитомера е еднакъв на ръчка и автомат, разликата има в ЕКУ-то обаче, както и в датчика на дросела. Кардана е различен защото автомата е по-дълъг, и останалите неща са г/д като изброените - двете помпи на съединителя, маховик, съединител, педалите, лостовата система на скоростите, евентуално и диф.
Та прави си сметка дали ти се бастисва хубава кола за да става ръчка.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Я покарай автомат 1-2 седмици по задръстванията и да видим дали ще искаш да се качиш на кола с ръчни скорости 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Я покарай автомат 1-2 седмици по задръстванията и да видим дали ще искаш да се качиш на кола с ръчни скорости
Това вече е тема на друг разговор

- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
Благодаря ви за отговорите,тоест най-просто да не се захващам защото ще излезе доста скъпо освен ако нямам някое др BMW-це ръгач за части ...
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Иначе можеш да бартеросаш твойте части за такива от ръчка така поне за части няма да даваш,и аз ги имам
8 мнения
• Страница 1 от 1