М20б20+газов инжекцион=Какъв разход
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
М20б20+газов инжекцион=Какъв разход
Здравейте,колеги.Трябва ми 2-ра кола за ежедневни дълги извънградски пътувания.За целта имам едно е 34 м20б20,което се чудя дали да газифицирам с някакъв хубав инжекцион и да го постегна,или да взимам друга кола.
Интересува ме какъв разход ще даде колата на нормално извънградско на газ.За момента ми е давала средно 8 на бензин при спокойно каране.При всички положения ще гоня разход под 10 газ.Колата е на напълно реални 230 000км
и за това ми се иска да я карам
Интересува ме какъв разход ще даде колата на нормално извънградско на газ.За момента ми е давала средно 8 на бензин при спокойно каране.При всички положения ще гоня разход под 10 газ.Колата е на напълно реални 230 000км

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
Re: М20б20+газов инжекцион=Какъв разход
todor kerin написа:При пробег 250км на ден мисля ,че ми трябва газ
Извинявай,не искам да и давам наклон

Насочи се към брц

by ''kompleksa''
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
очаквай 1-2 кила отгоре - 9-10. ако целта е икономия, при газта можеш да направиш настройките така, че да се смъкне разхода като на бензин, 8/10, но не разчитай твърдо! имал съм такава кола с обикновена газ, по-малко от 10 не съм я свалял, нормално е с ГИ да е малко по-малко. ако смяташ да я караш доста, наистина слагай ГИ
Ако слагам газ някой ден ще е на БРЦ
пуснаха една разработка(иновативна) ,при която газта влиза директно (втечнена) в заводската инжекционна рейка
след седмица изчезна от сайт-а,ама аз съм съхранил всичко
и вярвам с помощта на мозъците тук,които не са малко,ще направя една кола на газ(моята),ама не с цел икономия 

пуснаха една разработка(иновативна) ,при която газта влиза директно (втечнена) в заводската инжекционна рейка

by ''kompleksa''
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Разхода ще ти бъде 10\100 по на доло няма да може което е идеално 

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Хвани се един ден и обиколи всички сервизи за ГИ. За шестаци цените са по-солени, почват от 1200-1300(Фобос). Брц-верно дъ бест, ама цената май е около 2 камъка. Тартарини, ловато...и това са май.
Ти си преценяваш, ама и евтин ГИ с хубава настройка ще ти свърши страхотна работа.
Ти и за разхода питаш...
Ами добре настроен ги би трябвало да дава минимални отклонения по показателите вървене и разход.
Конкретно-до +20% разход и до -10% динамика.
Ти си преценяваш, ама и евтин ГИ с хубава настройка ще ти свърши страхотна работа.
Ти и за разхода питаш...
Ами добре настроен ги би трябвало да дава минимални отклонения по показателите вървене и разход.
rwd фен
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
Нено Б. написа:Хвани се един ден и обиколи всички сервизи за ГИ. За шестаци цените са по-солени, почват от 1200-1300(Фобос). Брц-верно дъ бест, ама цената май е около 2 камъка. Тартарини, ловато...и това са май.
Ти и за разхода питаш...
Колега,дай конкретно за Пловдив,къде да намеря добри газаджий да я направят колата

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ако ти го настроят правилно не би трябвало да има отклонение от заводския разход,дори и случайно да има не е повече от половин литър.ниската динамика се компенсира с промяна на аванса,и либсата на смесител който намалява диаметара на тръбата преди дросела почти с една трета.вървенето не се различава почти от това на бензин.ако го избере и монтира правилния човек ще си много доволен и ще караш без проблеми 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
ivan. написа:Ако слагам газ някой ден ще е на БРЦ![]()
пуснаха една разработка(иновативна) ,при която газта влиза директно (втечнена) в заводската инжекционна рейкаслед седмица изчезна от сайт-а,ама аз съм съхранил всичко
и вярвам с помощта на мозъците тук,които не са малко,ще направя една кола на газ(моята),ама не с цел икономия
Тия работи Стоян ми ги разтяга,че дигала мощноста с поне 30%,ама самата уредба струвала 5000/6000 лв. щото и били скъпи частите...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
в тракия има един газаджия много е добър,брц центъра на околовръстното на тракия точно срещу него има едно ателие за ауспуси и той е зад него взима малко по скъпичко но за сметка на това работи перфектно(мои и на приятели впечатления)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ванка, за ГИ, на течна фаза има един много лош момент - когато се впръсква течната фаза тя е с доста по голяма температурна разлика от температурата на клапаните. Познай какво се случва с тях ако те са в работна температура и ти им пръскаш течна газ с ниска температура.
Понеже се бях поинтересувал, някой хора дори бяха вече препатили от такива ГИ-та на течна фаза.
Според мен реално добро решение е да се сложат такива дюзи малко по назад във всмукателите така, че да има време по пътя да се качи температурата на горивото.
Понеже се бях поинтересувал, някой хора дори бяха вече препатили от такива ГИ-та на течна фаза.
Според мен реално добро решение е да се сложат такива дюзи малко по назад във всмукателите така, че да има време по пътя да се качи температурата на горивото.

_65536_kb_sec_ написа:Ванка, за ГИ, на течна фаза има един много лош момент - когато се впръсква течната фаза тя е с доста по голяма температурна разлика от температурата на клапаните. Познай какво се случва с тях ако те са в работна температура и ти им пръскаш течна газ с ниска температура.
Течната газ при изпарение(за да гори) отнема температура и се получава замръзване. И при ниски температури няма как да се изпарява и съответно няма как да гори... И да ако впръскате течна газ на клапаните ще се изпучупят мн бързо. Отделно налягането при което се втечнява газта е 12 бар-а. Се едно да пръскате бензин с такова налягане просто няма как да се дозира с бензиновите инжектори.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AcOrP написа:Течната газ при изпарение(за да гори) отнема температура и се получава замръзване. И при ниски температури няма как да се изпарява и съответно няма как да гори... И да ако впръскате течна газ на клапаните ще се изпучупят мн бързо. Отделно налягането при което се втечнява газта е 12 бар-а. Се едно да пръскате бензин с такова налягане просто няма как да се дозира с бензиновите инжектори.
To за това газовите инжектори за течна фаза струват мама и тате

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2