колеги,съвет за пастиране/боядисване
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
колеги,съвет за пастиране/боядисване
Много съжалявам ако темата не е за тук,но по принцип съм си най-доволен от нашия форум и съветите които получавам тук!Та по темата:
Някое малко,ши**но,тесногръдо,завистливо копеленце,от яд ли не знам от какво ли ми е надрало много яко целия преден капак с нещо
,дълбочината на надиранията е до онова бялото под боята(основа или както там се нарича),не е до ламарината,дори не навсякъде е до основата!Въпроса ми е-някой ако е патил или знае-тея деруги ще излязат ли с паста или трябва да си боядисвам капака??И дали от каското ще се трогнат от такива дребни неша и ще пуснат някой лев??
Благодаря предварително за отговорите!
А на дребното човече-мога само да му пожелая-с тея ръце с които ми е надрало колата-косите да си скубе от проблеми!Нещастници!
Някое малко,ши**но,тесногръдо,завистливо копеленце,от яд ли не знам от какво ли ми е надрало много яко целия преден капак с нещо

Благодаря предварително за отговорите!
А на дребното човече-мога само да му пожелая-с тея ръце с които ми е надрало колата-косите да си скубе от проблеми!Нещастници!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
Re: колеги,съвет за пастиране/боядисване
от опит ти казвам че с пастиране НЕ става дори да е някаква хипер модерна паста. на мен ми надраха старата кола във Варна от край до край от двете стани + предния капак и понеже боядисването щеше да ми е по-скъпо от колата съм пробвал почти всички начини за заличаване. дълбоките драскотини си стоят.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Почти е сигурно, че няма да махнеш надиранията с паста щом са толкова дълбоки. По другия ти въпрос последното, което чух е, че вече застрахователите правят проблеми за подобни щети. Всички знаем защо...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Става работата ама си купуваш четчица от тези за рисуването с 3-те косъма. След това купуваш боя като тази твоята 100гр. После мажеш с тънката четчица деругите. Чакаш да изсъхне и после се пастира целия капак. Това ако ти го прави някой професионалист може да стане така, че почти да не личи и само ти и гаджето да знаете, че там има деруга.
Поздрави
Питай Deso car care (Десо) от Габрово той е бог на тези маскировки
Поздрави

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Става работата ама си купуваш четчица от тези за рисуването с 3-те косъма. След това купуваш боя като тази твоята 100гр. После мажеш с тънката четчица деругите. Чакаш да изсъхне и после се пастира целия капак. Това ако ти го прави някой професионалист може да стане така, че почти да не личи и само ти и гаджето да знаете, че там има деруга.
Поздрави
Брях,тфа си е идея!Сега остава да намеря ориенталблау-интересно откъде ли ще е?И се захващам да видя какви ще ги сътворя!Кат не стане-целия капак наново и паста на целата кола,че иначе мн ще си личи прясната боя!

![]()
![]()
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Някой знае ли в София къде могат да ми пастират колата,както си трябва?
- BMW E34 520i Vanus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530i
- Детайли за колата: BMW E39 530i `03
BMW E34 520i `95
BMW E34 520i Touring `95

Поздрави.
БЕНЗИН В КРЪВТА
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
BMW E34 520i Vanus написа::OT: Ако се намери от каде да се вземе боята с цвят ориенталблау, моля да споделите тук, че и моята е такъв цвят и ми трябва малко![]()
Поздрави.
Колега отиваш в някой магазин за автобои,и там ще ти направят боята която искаш,мисля 50грама е минималното което можеш да си купиш.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
LiTtLeRoCk написа:BMW E34 520i Vanus написа::OT: Ако се намери от каде да се вземе боята с цвят ориенталблау, моля да споделите тук, че и моята е такъв цвят и ми трябва малко![]()
Поздрави.
Колега отиваш в някой магазин за автобои,и там ще ти направят боята която искаш,мисля 50грама е минималното което можеш да си купиш.
Абе зарежи тая работа,по-добре от дару да си я поръчаш от немция да ти я докарат,много по-скъпо ама цвета е точно същия като на колата ти.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Е много зависи за какво точно му трябва,ако ще пръска определен детайл или място да,но за да си оправи олюпено или драскотина не си заслужава.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
White 1913 Power написа:Някой знае ли в София къде могат да ми пастират колата,както си трябва?
Никой
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
На кръстовището на бул. България и бул. Тодор Каблешков в дясно от билата автомивка Sky Wash цените са от 150 до 500лв за цялостно пастиране
Работи се единственно и само с препарати Sonax. 

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
White 1913 Power написа: ... както си трябва?
Ето това понятие е трудно да се дефинира на Балканите...
Поздрави,
Д

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
BULL3T написа:LiTtLeRoCk написа:BMW E34 520i Vanus написа::OT: Ако се намери от каде да се вземе боята с цвят ориенталблау, моля да споделите тук, че и моята е такъв цвят и ми трябва малко![]()
Поздрави.
Абе зарежи тая работа,по-добре от дару да си я поръчаш от немция да ти я докарат,много по-скъпо ама цвета е точно същия като на колата ти.
Не съм съгласен,понеже там къдетто приготвят бои,могат да ти я гласят тон по тон!И така.!Друг е въпроса,ако поръчаш от немция,и ти дойде ориенталБлау,обаче заради немалкото годинки твоя блау е поизсветлял-сещаш се за каква разлика ше става въпрос!Според мен(лично мнение) приготвяне на боя на място е по удачен вариант за по стара кола! :?
![]()
![]()
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2