Парното духа топло само на стъклото
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Парното духа топло само на стъклото
Здравейте колеги,
прегледах темите за парно, но проблем като моя не видях. Топъл въздух излиза само през отворите за предното стъкло. Регулаторите за въздушния поток работят - мога да пусна да духа само в краката или в лицето, но въздуха не е затоплен. Нямам климатик. Регулаторите са ръчки, сякаш управляват жила
Идеи?
прегледах темите за парно, но проблем като моя не видях. Топъл въздух излиза само през отворите за предното стъкло. Регулаторите за въздушния поток работят - мога да пусна да духа само в краката или в лицето, но въздуха не е затоплен. Нямам климатик. Регулаторите са ръчки, сякаш управляват жила

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Re: Парното духа топло само на стъклото
Хм, много странно. А в краката и средите духа ли по-слабо, или си имат сила?
Щото обикновено прегарят или се късат маркучите или пътищата на въздуха, или излизат едно от друго.
И това, че отдолу въздухът не е затоплен, ми е странно. Това сега и в жегите ли е така? Може би просто духа по-слабо.
Според мен(така започвам, че ме обявиха за врачка
)трябва да се свали таблото и да се видят пътищата.
Аз тее дни свалях и качвах табло, намразих си живота
ама поне си оправих духалките, че средните духаха студено.
Оп оп, ето...
Аз се чудя, пък и моите бяха така бе
да да да да
Значи излязла ти е тръбата ли, заборника ли(не знам какво е на бмв) отнякъде. Предполагам, че като свалиш таблото ще видиш нещо като "възел", непосредствено над радиаторчето на парното, от където въздухът се разпределя към крака, стъкло, лице. Прегледай пътищата към "студените" духалки.
Щото обикновено прегарят или се късат маркучите или пътищата на въздуха, или излизат едно от друго.
И това, че отдолу въздухът не е затоплен, ми е странно. Това сега и в жегите ли е така? Може би просто духа по-слабо.

Аз тее дни свалях и качвах табло, намразих си живота

Оп оп, ето...
Аз се чудя, пък и моите бяха така бе

Значи излязла ти е тръбата ли, заборника ли(не знам какво е на бмв) отнякъде. Предполагам, че като свалиш таблото ще видиш нещо като "възел", непосредствено над радиаторчето на парното, от където въздухът се разпределя към крака, стъкло, лице. Прегледай пътищата към "студените" духалки.
rwd фен
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Нено Б. написа:Хм, много странно. А в краката и средите духа ли по-слабо, или си имат сила?
)трябва да се свали таблото и да се видят пътищата.
Аз тее дни свалях и качвах табло, намразих си животаама поне си оправих духалките, че средните духаха студено.
Оп оп, ето...
Аз се чудя, пък и моите бяха така беда да да да
Повярвай ми, на Е34/Е32 няма как да се изплъзнат въздуховодите един от друг.

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
65536, това може да е вярно, само ако са цели по цялата им дължина и нямат снадки.
Има ли "едно в друго", годините не прощават.
rwd фен
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Нено Б. написа:65536, това може да е вярно, само ако са цели по цялата им дължина и нямат снадки.
те годините не прощават, ама там няма място хлебарка да мине, а ти ми говориш че можело да се откачат

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
Добрее...
Не искам да говоря наизуст, защото не съм виждал.
Да си свали таблото колегата и пак ще си говорим.
Не искам да говоря наизуст, защото не съм виждал.
Да си свали таблото колегата и пак ще си говорим.
rwd фен
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Най-елементарното което може да направи колегата е да види дали духалката на средната конзола е на "червено" или "синьо" хаха защото и аз се стреснах така мин. година! 

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
И аз съм с обикновено парно и ми е чудно какво управлява тая електроника( имам предвид двата потенциометъра, между които е копчето за степените на парното), защото при мен топло можеш да пуснеш единствено, когато жилото, което е за насочване на въздуха към лицето, е сложено на нула(демек клапата е затворена). Отвориш ли я се почват едни студени ветрове 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

8 мнения
• Страница 1 от 1