Смяна предно стъкло на е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе М52B20
Мечтае да кара: V8

Смяна предно стъкло на е34

Мнение от nafkata » 05 Май 2010, 16:42

Колеги искам да попитам как става интервенцията ( На моята й е пукнато предното стъкло но имам друга на която й е здраво и искам да ги завъртя ) . Благродаря предварително !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Смяна предно стъкло на е34

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2010, 17:04

nafkata написа:Колеги искам да попитам как става интервенцията ( На моята й е пукнато предното стъкло но имам друга на която й е здраво и искам да ги завъртя ) . Благродаря предварително !

По добре дай пари да го направят като хората, че не е никак шега работа.
Ако знаеш как се пука точно предното стъкло просто ще се откажеш само като си го помислиш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 05 Май 2010, 17:15

Нищо сложно не е, направи си нож "Г" образен около 1 см. острието, малко е трудно но ще се справиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2010, 17:17

По принцип се прави с това
Изображение
А отдолу може да се ползва жило с две дръжки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 05 Май 2010, 19:37

и аз мисля като Стоян
не си прави експерименти а си плати
така няма да те боли главата :lol:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 05 Май 2010, 20:26

70 кинта ми взеха, дойдоха и на место ми презалепиха мойто преди 4-5 месеца от кобра.

По добре ги дай тия пари, че после ако не се справиш добре, я ще тече вътре, я направо ше ти духа :)
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cobaltt » 05 Май 2010, 21:50

наистина не е никак лесно. да не говорим че иска и нужните инструменти ако ги нямаш хич и не се замисляй. А дори да ги имаш и аз бих те посъветвал да си платиш на съответните хора става най "чисто".Казвам го защото аз наскоро имах за цел да свалям само - и .... замалко да стане, но ти си решаваш. Успех ако се решиш :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 06 Май 2010, 3:36

110 лв с монтажа в Кобрата в габрово :) оставих я събота в 8:30 (така се разбрахме предния ден), досаждах им, черпих ги цигарки а те мене кафе, яко лаф и така до 12 не ми дадоха да барам колата и ме караха да карам с едни лепки 12 4аса ама съм доволен, не всеки работи в събота. Няма шумове, няма цапало. (деже като чистиха колата пообраха и моите боклуци :mhihi: )

Стълото е триплекс с зелена лента и това за 110 лева - добра оферта ми се стори. :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 11 Май 2010, 16:35

Поздрави на всички колеги но............. момчето пита как да ги размени а не дали да го прави...... Иначе много се радвам за колегата, че 110 лв за добро предно стъкло си е малка цена, да си кара колата със здраве. Но при положение че(и аз ще сменям май предно стъкло) има резерва, надали ще му се дават пари за ново. И на въпроса конкретно- не е толкова трудно, но си има тънкости некви, тряа да имаш опит. Аз слагах предно стъкло с мой приятел. Не го счупихме, но при висока скорост се чува леко свистене- около 130 - 150 км/ч. Знам че е от стъклото. Има и друг вариянт, като пример- колега сменя стъкло в Ямбол, в СБА-то, до КАТ. Занесъл си друго, втора ръка на тънко и момчетата там му го сменили за 30 или 40 лв, не се сещам точно колко беше ми казал, но това също е вариянт. За сравнение- искали му 160 за ново, а така му излезло наполовина. А ако имаш куража да се опиташ сам- УСПЕХ КОЛЕГА! И внимавай, стъклото не бива да се насилва, че много лесно се пука , и то точно накрая (не ме питай от къде знам). По лесно ми беше като го намазах с един парцал, малко напоен с олио. Дано стане номера и ако си решил- действай! Успех още веднъж.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

Назад към E34