Национални събор 07и08/05 и е34/е32 секатата!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Национални събор 07и08/05 и е34/е32 секатата!
Колеги здравеите!
Понеже някой от вас познвам а с други имам голямо желание да се запозная! Реших да пусна една темичка тука в нашия раздел,щото ако я пусна в събори и мероприятия ще изглежда много егойстично ,все едно само ние сме с истинските бмвта(което до известна степен истина
),а и много хора с други модели ще акат в темата.
Та идеята ми е дайте да се разберем ние и да пътуваме заедно към съборя,идеята ми е пак да си съберем където другите на лукойла след църна маца при овърдрайва,но поне да сме заедно и да пътуваме заедно ние си,първо ще е супер красиво да кажем 10/20 е34ки и е32ки една след друга ,второ да сме повече познати хора заедно, а не после да се търсим на калояново където и без тва ще пълен калабълък от секви селяни и както казва мистър тролололололололо 3-ки!
Та кажете какво ви е мнението по въпроса. Моля модераторите да не заключват темата и да не я местят поради причините които посочих горе.Но ако решите да махате темата няма да се сърдя.
Понеже някой от вас познвам а с други имам голямо желание да се запозная! Реших да пусна една темичка тука в нашия раздел,щото ако я пусна в събори и мероприятия ще изглежда много егойстично ,все едно само ние сме с истинските бмвта(което до известна степен истина

Та идеята ми е дайте да се разберем ние и да пътуваме заедно към съборя,идеята ми е пак да си съберем където другите на лукойла след църна маца при овърдрайва,но поне да сме заедно и да пътуваме заедно ние си,първо ще е супер красиво да кажем 10/20 е34ки и е32ки една след друга ,второ да сме повече познати хора заедно, а не после да се търсим на калояново където и без тва ще пълен калабълък от секви селяни и както казва мистър тролололололололо 3-ки!

Та кажете какво ви е мнението по въпроса. Моля модераторите да не заключват темата и да не я местят поради причините които посочих горе.Но ако решите да махате темата няма да се сърдя.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Re: Национални събор 07и08/05 и е34/е32 секатата!
BULL3T написа:.... а не после да се търсим на калояново където и без тва ще пълен калабълък от секви селяни и както казва мистър тролололололололо 3-ки! ....
Интересно как определи полвината форум като "калабълък от секви селяни" и на базата на какви лични качества ти се изключваш от този "калабалък"

А и 3-ките не са BMW-та ли

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Национални събор 07и08/05 и е34/е32 секатата!
Знаете теми за организирани мероприятия къде се пускат 

4 мнения
• Страница 1 от 1