За стрелката на температурният датчик?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nataly24
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 135 Hartge
За стрелката на температурният датчик?
Абе кажете ми каде трябва да стои стрелката на температурата? Някъде ми казват че трябва да е малко преди средата, някаде пък че точно на средата. Лично моята е почти на средата и само когато пусна климатика стига средата Ако пък и давам пове4ко газ, а на мен ми тежи тънкото краче, съвсем леко минава средата но дори без да се отделя от чертичката. Между другото става жъпрос за 525тдс. Та мисълта ми е това нормално ли е? щото предната ми кола беше 524тд и стрелката никога не ми е стигала средата. Освен разбира се когато спуках главата, ама тогава влязох направо в червено
Една от вас
- nataly24
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 135 Hartge
re
Извинявам се ако на някой му се е сторило банално моето въпросче. Все пак на мен ми е от полза да знам. А не да карам като повечето "колежки" и единственното което гледат по колата е къде им е паднало червилото.
Една от вас
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: re
nataly24 написа:Извинявам се ако на някой му се е сторило банално моето въпросче. Все пак на мен ми е от полза да знам. А не да карам като повечето "колежки" и единственното което гледат по колата е къде им е паднало червилото.
за мен ще бъде 4ест да се запозная стеб за тез ти думи горе

7 мнения
• Страница 1 от 1