Проблем с гориво на Е34 TDS!
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с гориво на Е34 TDS!
Здравейте,
проблема е,че като ми остане в резервоара 20 или по-малко литри,много трудно пали.Ако имам над 25 литра и нагоре пали веднага.Според вас какъв може да е проблема.Колата е Е34 TDS комби 94 година.
Предварително Благодаря
проблема е,че като ми остане в резервоара 20 или по-малко литри,много трудно пали.Ако имам над 25 литра и нагоре пали веднага.Според вас какъв може да е проблема.Колата е Е34 TDS комби 94 година.
Предварително Благодаря
- icaka_88
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 525TDS TOURING
- Мечтае да кара: BMW E34 540 TOURING
Re: Проблем с гориво на Е34 TDS!
проверил ли си дали ти работи подкачващата помпа в резервоара защото един колега няма и пали трудно но ние му смъкнахме маркуча по надолу в резервоара а тои изобщо му няма помпата
Не съм проверявал дали ми работи помпата,а как става тази проверка?Дали мога сам да я направя или да карам колата в сервиз.
- icaka_88
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 525TDS TOURING
- Мечтае да кара: BMW E34 540 TOURING
сшалч се сондата и даваш на контакт ако смучи значи работи
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
най лесно се проверява като сипеш някое кило отгоре и ако си работи начи помпа също така тя се чува ама щом на 20 се мъчи смняи помпата 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
icaka_88 написа:проверил ли си дали ти работи подкачващата помпа в резервоара защото един колега няма и пали трудно но ние му смъкнахме маркуча по надолу в резервоара а тои изобщо му няма помпата
Колега и аз така направих и смъкнах маркуча за обратната нафта до долу.Питам те сега има ли проблеми смисъл гасне ли колата като има малко нафта щото според мен не би трябвало ма ме е страх да пробвам на мойта да я оставям с малко горово да не изпищя на някой светофар.Вие пробва ли ли сте

Иначе по проблена на колегата - помпа в резервоара

Колеги благодаря за отговорите,но имам един въпрос:
дали може да не достига ток до помпата поради изгорял бушон или реле.Мерих какво напрежение има на буксата която влиза в помпата и само на едното гнездо ми дава 6 волта.
дали може да не достига ток до помпата поради изгорял бушон или реле.Мерих какво напрежение има на буксата която влиза в помпата и само на едното гнездо ми дава 6 волта.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Plamin написа:най лесно се проверява като сипеш някое кило отгоре и ако си работи начи помпа също така тя се чува ама щом на 20 се мъчи смняи помпата
Искам да попитам колеги,и при мен така се получи ,като имам по малко от 30 литра трудно пали,но така карам вече 1 година ,и дали може да има някакви последствия за самата кола,докато я сменя тая помпа
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
И при мен е същото - като остане с по-малко от 20 л. светва лампата и почти веднага гасне. Първият път ми изгасна точно на изкачването за магистралата от Чирпан, добре че по инерция стигнах върха и имах в туба. Просто при изкачването към магистралата, лампата светна и малко след нея светнаха всички червени по таблото. Вторият път изгасна пред нас, докато чаках жената и детето...
Оттогава си знам - минимума ми е 30 л.
Оттогава си знам - минимума ми е 30 л.
Е добре колега,не е ли малко гадно минимума да ти е 30 литра,все пак не знае ли някой какво точно трябва да се направи в този случай,защото аз си мисля,че не само помпата може да е за смяна,а просто да не достига ток до нея.Знаете ли кое реле е за нея?
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Моята ми гаснеше и по време на движение, и от както ми смениха помпата срещу 300лв. няма ядове 

12 мнения
• Страница 1 от 1